x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru - STELA POPESCU

Patru intrebari pentru - STELA POPESCU

20 Dec 2004   •   00:00

O actrita care implineste astazi 69 de ani

Ati mai avut un partener mai bun decat Alexandru Arsinel?
In viata mea, am facut trei duete bune. Unul cu Stefan Banica, unul cu Vasilica Tastaman si un altul cu Alexandru Arsinel. Cel cu Stefan avea un anume parfum, pentru ca el era un barbat frumos, destept si cu mult umor, iar femeile se uitau lung dupa el. Si cu Vasilica am facut un duet bun. Eram amandoua tinere si frumoase. Cu Sandu am jucat cel mai mult, timp de aproape 40 de ani.

Dupa moartea sotului ati ramas o persoana singura?
Nu, pentru ca le am alaturi de mine pe fiica si pe nepoata mea, care sunt niste persoane extraordinare, de care sunt foarte mandra. Ele se afla mai mereu in preajma mea si de aceea nu am cum sa ma consider o persoana singura. Pe de alta parte, sunt implicata in foarte multe proiecte, atat la teatru, cat si la televiziune, si nu am timp sa ma plictisesc sau, mai bine zis, nu am cum sa ma simt singura.

V-ati gandit vreodata sa va mai recasatoriti?
Nu, pentru ca viata mea merge inainte si fara sa mai am un barbat in intimitatea mea. Imi plac reprezentantii sexului tare, imi place cand sunt inconjurata de ei, imi plac glumele lor si doar atat. Ii privesc doar ca pe niste prieteni, niciodata ca pe viitori parteneri de viata. Nu ma mai intereseaza acest aspect. Tot ce conteaza acum sunt familia si munca mea. Si nimic altceva.

Ati renunta la Teatrul de Revista pentru Teatrul National?
Nu trebuie sa renunt la Teatrul de Revista pentru a juca la National. De altfel, eu nu am aparut doar pe scena de la Tanase. Am jucat si la Teatrul de Comedie, de nenumarate ori. Si acum ma mai suna George Mihaita (n.r - directorul Teatrului de Comedie) pentru a interpreta un rol acolo. Si, probabil, voi accepta. Chiar am in minte o piesa anume in care vreau sa joc. (Adrian Vaduva)

×
Subiecte în articol: antimonden