x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Poreclele vedetelor

Poreclele vedetelor

13 Mar 2004   •   00:00

Vedetele s-au potcovit in timp cu porecle sau nume de alint. Dar cele mai multe a adunat Gabriela Vranceanu-Firea, vedeta postului Antena 1, care a acceptat, cu stoicism, sa i se spuna in cinci feluri.

Jean Paler povesteste ca, in anii de liceu, purta parul foarte lung. Ca sa-si amuze colegii isi punea o pana in par, asemenea indienilor: "Era si normal ca, dupa o astfel de isprava, sa am o porecla pe masura (Joe Indianul). Acum mi se zice Zapacitul".

Carmen Bruma s-a potcovit si ea cu doua nume de alint, mai ales ca numele ei de familie este amuzant: "Colegii de serviciu imi zic Brumita. Iar cand eram la Moscova, la liceu, rusii ma strigau, cu un accent ciudat, Carmen - care inseamna, in engleza, Omul Masina. Era numele unei trupe in voga atunci".

Gabriela Vranceanu- Firea s-a ales, in timp, cu cinci porecle, care mai de care mai trasnita. Si chiar tine la toate: "La scoala, elevii imi ziceau Cius, de la Vrancius. Surioara mea imi spunea Capra si chiar era un compliment din partea ei, caci era fascinata de aceste animale. In schimb, antenistii ma striga Rubricuta deoarece, initial, emisiunea pe care o prezint, "Saptamana financiara ", a debutat ca rubrica. Iar sotul meu ma alinta Cui, iar el este Pui. Asta de la vorba "Cui pe cui se scoate". De cand m-am tuns, tot el s-a reorientat si ma alinta Matrix".

Laura Stoica era plina de energie la scoala, asa ca a intrat in vizorul profesoarei de franceza: "Pentru ca vorbeam mereu, ma agitam, eram plina de viata, profa m-a poreclit Flacaruia. Si acum mi se potriveste, fiindca am ramas o fire energica".

Lui Aurel Moldoveanu i se zice "Ninsoare". Cam ciudat, dar el are explicatia: "O curtam pe Monica Ropota, dar refuza mereu invitatia mea la o cafea. Intr-o zi mi-a zis: "Vom iesi in doi cand va ninge". Asa ca de atunci imi zice Ninsoare". (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden