x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Presedintele Nicolae Badea si dulceata lui domnu’ Goe

Presedintele Nicolae Badea si dulceata lui domnu’ Goe

02 Ian 2005   •   00:00

Nici la sfarsit de an n-am scapat de dume. Va prezentam ultimii "porumbei" aparuti pe sticla in 2004.

Pe Nicolae Badea l-am prins in offside chiar la final. Intr-o conferinta de presa in care a vorbit despre drepturile de televizare si de imagine, presedintele de la Dinamo a spus: "N-am vrut ca acest comunicat sa fie o arma alba, pasta de dinti de pe clanta si nici dulceata lui domnu’ Goe din Caragiale". Hopa! Domnu’ Badea, ala care-a pus dulceata in sosoni era Ionel din "Vizita" , nu dl Goe! Da’ nu va faceti probleme, ca si Delia Matache i-a scos dintii lui Osman Pasa dupa ce l-a confundat cu Sinan Pasa!

La concertul Nightwish in Romania, inregistrat si transmis pe canalul 1, Televiziunea Romana a tinut neaparat sa puna un om la subtitrare. Numai ca acesta era paralel si cu engleza, si cu rock-ul. Degeaba a declarat solistul Marco Hietala ca vor interpreta piesa trupei Megadeth, "Symphony of destruction". Pe ecran a aparut melodia "Megadeth". Bine ca nu l-au pus si la concertul lui Radu Almasan, sa ne spuna ca Bosquito a cantat melodia "Guns’N’Roses".

La stirile Pro TV, o jurnalista roscata a prezentat, printre balbe, noul Guvern. Si-a spus ca Ioan Codrut Seres, ministrul Economiei si Comertului, a absolvit "Facultatea de ASE". Oare ea ce facultate o fi absolvit?

ROMANCUTE CU BURICUL LA COLINDAT
Au plecat la colindat in fuste scurte si ii cu vedere la buric. Impricinatele, un grup de cantarete de la RBA: Romancute (foto), Romanite, si, evident, Etnicele, cu Betty in frunte. Se putea altfel? Care nu erau decoltate aveau fustite cat o batista si invers. Videoclipul, difuzat de zeci de ori la MTV, este singurul (pana acum) in care solistele colinda imbracate ca pentru discoteca. Dupa Craciunite sexy si Mosi Craciuni latino-loveri, ce ne mai mira? Noroc de adevaratii pastratori ai traditiilor - Irina Loghin sau Gheorghe Turda - c-au mai salvat situatia si la capitolul imagine. Ca in ceea ce priveste vocea si talentul artistic, nici nu se mai pune problema.

×
Subiecte în articol: antimonden