x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Prezentatoarea Observatorului special de la Antena 1, Octavia Geamănu, copilotul unui campion de raliu

Prezentatoarea Observatorului special de la Antena 1, Octavia Geamănu, copilotul unui campion de raliu

12 Aug 2014   •   13:25
Prezentatoarea Observatorului special de la Antena 1, Octavia Geamănu, copilotul unui campion de raliu

Pentru Octavia Geamănu, prezentatoarea Observatorului special, difuzat de Antena 1 în fiecare seară, de la ora 20.00, condusul reprezintă maxima ei relaxare. “Mama îmi spune că m-am născut în maşină şi nu la maternitate”. Conduce de la 18 ani pe distanţe apreciabile, însă întotdeauna prudent, respectând regulile de circulaţie. Pradă vitezelor nebune se lasă doar când e pe mâna specialiştilor cum a fost şi vinerea trecută, când, la invitatia campionului de raliu, Alex Filip, Octavia a participat la o adevărată cursă de maşini. “Am fost la Râşnov unde campionul Alex Filip făcea teste cu maşina pentru urmatoarea etapă a campionatului European din Cehia. Încă nu pot să spun dacă mi-a plăcut sau nu plimbarea. La început, când m-am urcat în maşină, am avut un mic atac de panică. Simţeam casca prea mică. De îndată ce mi-a dat Alex alta, mi-am revenit. Nu mă aşteptam să am emotii, pentru că în urma cu un an am condus o astfel de maşina. Ce-i drept pe pista aeroportului Băneasa, unde nu erau nici curbe, nici copaci, nici pante! Cert e ca am cam uitat cum mă cheamă. La finalul cursei, am avut nevoie de minute bune să imi revin. M-am ales cu febră musculară din cauza frânelor pe care le-am pus din dreapta”, încheie prezentatoarea.
Imagini inedite de la această cursă, dar şi cum s-a descurcat, de fapt, Octavia, telespectatorii Antenei 1 vor afla în această seară, de la ora 20.00, în cadrul Observatorului special.

×