x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Purici pe sticla

Purici pe sticla

20 Mar 2004   •   00:00
Mihaela Tatu: de tot plansul

De cand a revenit Acasa, Tatu are doua preocupari: sa slabeasca (din nou) si sa-i faca pe invitatii sai sa planga. Se pare ca nu degeaba a stat pe langa sexologul Bebe Mihaescu si psihologul Cristian Andrei. Mihaela si-a gasit o noua vocatie, aceea de psihiatru. Altfel nu ne explicam de ce Copilul Adi Minune si Andreea Banica au plans, in direct, pe umarul lui Tatu. Telespectatorii vor fi nevoiti sa-si faca provizii de servetele pentru a urmari "De 3x femeie", o emisiune de tot plansul!

Radulescu, in dublu exemplar

Premiera in lumea televiziunii! Mihaela Radulescu a reusit performanta de a modera doua emisiuni, una in direct, si alta in reluare, pe posturi de televiziune concurente. Desi Radulescu are acum "Secrete de familie", in direct, la Antena 1, postul B1 TV nu a renuntat inca la vedeta cu burtica, difuzand editiile inregistrate ale emisiunii "Gala". Fara sa vrea, Mihaela a intrat in istoria televiziunii, facand rating pe doua posturi concurente.

Balbe din Prima!

Adriana Maris si Silvia Nicula se nimeresc ca nuca-n perete la Focus 07. Trezirea la Prima pare sa le afecteze pe blonda si pe bruneta de la matinal. Asa se face ca, prezentand un personaj in cadrul unui reportaj, Maris si Nicula au ciripit printre altele: "Baiatul a ramas socat de uimire".
Grupaj realizat de Dana Andronie si Dana Ciobanu

×
Subiecte în articol: antimonden