x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Reciclarea cinematografelor

Reciclarea cinematografelor

de Dana Andronie    |    15 Iun 2009   •   00:00
Reciclarea cinematografelor

Turneul Chilian & chitara sa a trecut cu brio prin cinematografele din Oradea, Arad, Timişoara, Craiova. Adică a cântat cu sala aproape plină.



Deviza spectacolelor a fost: "Să salvăm Industria porno!" Explicaţia pe care o dă artistul e simplă: păi dacă toate curvele (scuzaţi impresia, că expresia s-a dus!) s-au apucat de cântat, cine mai stă pe centură? Se creează deficit de forţă de muncă (mai ales acum când criza e cât roata carului) şi, başca, nu mai au parlamentarii prilej de dispută pe tema legii prostituţiei.

Pe de altă parte, problema venerabilei meserii nici nu mai reprezintă o exclusivitate a vânzătoarelor de plăceri, ea şi-a mutat fieful în politică şi show-biz. Tot la capitolul "D-ale lui Chilian" ar intra şi faptul că la Craiova artistul a ridicat sala în picioare şi a pus publicul să scandeze: "Nu vrem să ne ducem la muncă!"...

Revenind la turneul propriu-zis, este de subliniat performanţa artistului de a aduce publicul în sălile de cinematograf ale Româniafilm, la preţul de 50 de lei biletul. Ideea - reamintim - i-a aparţinut lui Aurel Mitran, impresarul şi prietenul artistului. Gândirea multifocală a acestuia a ştiut să găsească formula optimă de reciclare financiară a abandonatelor săli (câte au mai rămas).

Ar mai fi de adăugat că la spectacolul din Bucureşti (programat pentru 6 iulie) biletele sunt aproape vândute.

×
Subiecte în articol: antimonden