x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Relatie - Iubesc cu ratiune

Relatie - Iubesc cu ratiune

12 Dec 2004   •   00:00

Cum privesc vedetele o relatie amoroasa?! Au de ales intre ratiune si nebunie, tatonare si risc.

Marian (Haiducii): "Cand eram adolescent (18-19 ani), imi pierdeam capul foarte repede dupa fete. O data cu trecerea timpului si, implicit, maturizarea mea, mi-am dat seama ca nu tot ce zboara se mananca". Betty (Etnic): "Fifty - fifty. Jumatate din mine spune ca este intr-adevar placut sa te indragostesti nebuneste de cineva, insa eu sunt intotdeauna cu picioarele pe pamant… Analizez situatia si persoana si abia apoi ma las "dusa de val", daca respectivul merita acest lucru.

Click pentru a mari imaginea

Oricum, este senzational sa fii indragostit". Fuego (foto): "In dragoste trebuie sa-ti pastrezi ratiunea, sa tatonezi terenul, cum se spune, sa nu para ca te arunci cu capul inainte. Chiar daca imi ia mintile o femeie, intotdeauna am grija ca situatia sa fie in asa fel incat sa par totusi rational. In fond, te poti astepta la orice de la oricine in orice moment.

Click pentru a mari imaginea

Gina Pop (foto): "Niciodata nu m-am aruncat orbeste in dragoste. Zodia mea, balanta, ma caracterizeaza intru totul: balanta = cumpatare. Intotdeauna analizez lucrurile, atat in dragoste, cat si profesional, si de multe ori imi dau seama ca exagerez cu privire la acest lucru… In general, am invatat sa cunosc oamenii, astfel incat sa imi dau seama daca poate fi ceva serios". Dacian (HotLine): "Da, ma arunc cu capul inainte, deoarece cred in dragoste la prima vedere. Vreau insa sa ma tratez, asa ca voi incerca sa fiu de acum inainte mai distant si sa nu ma indragostesc atat de repede". (R.I.A.)

×
Subiecte în articol: antimonden