x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Revenire

Revenire

de Adrian Vaduva    |    18 Iun 2005   •   00:00
Revenire

Dupa aproape patru ani in care a stat departe de lumea muzicala autohtona, Laura Stoica a revenit cu un nou album, "S-a schimbat".

Dupa aproape patru ani in care a stat departe de lumea muzicala autohtona, Laura Stoica a revenit cu un nou album, "S-a schimbat". Lansarea a avut loc joi, in Music Club, unde solista a cantat toate cele opt piese.

Inainte de a urca pe scena, Laura a primit o multime de flori de la admiratorii sai. Cu un look nou, cantareata era rosie in obraji si parea destul de emotionata de primirea pe care i-au facut-o fanii. De altfel, interpreta a recunoscut: "Cu trei zile inainte de lansare am facut curatenie in casa pentru a scapa de emotii". Printre vedetele care au dorit sa fie alaturi de Laura Stoica i-am remarcat pe Zoia Alecu, Berti Barbera, Mugurel Vrabete, Malvina si Albertina.

REVENIRE. Chiar daca era asaltata din toate partile, am reusit sa stam de vorba cateva minute cu artista. In primul rand, am intrebat-o pe Laura care au fost motivele pentru care a disparut o perioada, destul de lunga, din show-bizz-ul romanesc. "Nu stiu cat este de corect sa spunem ca am disparut. Practic, nu am avut o activitate muzicala intensa in ultimul timp", ne-a declarat cantareata. Cauzele sunt numeroase: a absolvit o facultate de teatru, a calatorit, a avut si cateva turnee in America, Malta sau Kuweit. Ba chiar a jucat si in piese de teatru. "Am interpretat rolul Drucilei, in «Indragostitii din Ancona», regia Andrei Mihalache, pe scena Teatrului National din Constanta. Iar acum, la Teatrul Toma Caragiu, din Ploiesti, joc rolul Rocky, din «Calatori in voia sortii», regia Marcela Timiras. Si, din toamna, va astept la teatru cu o mare surpriza", ne-a spus Laura.

LOOK NOU. Am fost curiosi sa aflam care sunt schimbarile care au dat titlul acestui material discografic. Prima, care sare imediat in ochi, este noua infatisare. Solista a declarat ca unei femei ii sta bine sa-si modifice look-ul, sa-si schimbe culoarea parului sau machiajul. Cu alte cuvinte, sa fie mereu noua si sa nu uite sa transmita celorlalti oameni sentimentele care o incearca: "Chiar si prin intermediul esteticii". O a doua schimbare se refera la cooptarea unui nou membru in trupa. "O cheama Laura, ca si pe mine, si se ocupa de background", a subliniat artista. Am intrebat-o pe Laura Stoica de ce "a divortat" de "band". "Da-mi voie sa precizez ca LAURA STOICA BAND exista. De anul trecut, trupa si-a reluat repetitiile. Insa nu mai apare «Band» pe album dintr-un motiv foarte simplu: intr-o vreme am fost suspectata ca mi-am schimbat numele. Oamenii credeau ca «Band» este numele de familie al unui eventual sot. Tocmai de aceea am renuntat la acest cuvant", ne-a declarat amuzata cantareata.

Despre noul album, Laura Stoica ne-a spus ca este un LP, care contine opt piese. Sapte texte din cele opt sunt scrise de ea insasi. Primul extras pe single este "Mereu ma ridic", se bazeaza pe textul compus de Zoia Alecu. Beneficiaza, totodata, de un videoclip, lansat deja pe canalele tv de specialitate. Laura Stoica a devenit, de curand, logodnica colegului sau de trupa, bateristul Cris. De altfel, amandoi poarta verighete din argint. Se pare insa ca se pregateste, din nou, de nunta: "Cand mi-a facut propunerea, am rosit, mi-am simtit cuvintele suspendate in aer de emotie. Am reusit sa spun «Da». Si i-am privit lung ochii, aproape inlacrimati".

INCURCATURI

"Da-mi voie sa precizez ca LAURA STOICA BAND exista. Insa nu mai apare «Band» pe album dintr-un motiv foarte simplu: intr-o vreme am fost suspectata ca m-as fi casatorit si ca numele de familie s-a schimbat in Band" - Laura Stoica, cantareata

GOSPODINA DE NEVOIE

"Am avut mari emotii inainte de aceasta lansare. Ma invarteam prin casa, fara sa-mi gasesc locul. Am reusit sa ma calmez facand curatenie, in ultimele trei zile, in toata casa. Am dat cu aspiratorul, am spalat pe jos" - Laura Stoica
×
Subiecte în articol: antimonden stoica laura laura stoica