x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Richard Clayderman, mâine seară, la Sala Palatului

Richard Clayderman, mâine seară, la Sala Palatului

de Diana Scarlat    |    20 Mar 2013   •   11:10
Richard Clayderman, mâine seară, la Sala Palatului
Publicul nu poate intra în sală cu mâncare, băutură, parfumuri, brichete sau obiecte contondente

Celebrul pianist Richard Clayderman va cânta în faţa publicului bucureştean mâine seară, la Sala Palatului, însoţit de Camerata Regală şi percuționistul Daniel Ciampolini. O apariţie inedită, în deschiderea spectacolului, va fi grupul Hypnotique, electric violin.

Richard Clayderman îşi va încânta publicul cu binecunoscuta piesă “Ballade pour Adeline”, ce a înregistrat un record al vânzăriolor de peste 20 de milioane de exemplare în 38 de ţări, dar şi noi compoziţii de pe cel mai recent album, “Romantique”, lansat anul acesta.

Publicul va avea acces în sală începând cu ora 19:00, Hypnotique va deschide spectacolul, la ora 20:00, iar de la 20:30 va intra pe scenă celebrul Richard Clayderman, alături de Camerata Regală şi Daniel Ciampolini.

Publicul tebuie să ştie că este interzis accesul în sală cu aparate foto şi video profesionale, cu mâncare şi băutură din afară, cu orice fel de armă sau obiect contondent, droguri şi chiar parfumuri sau brichete.

Supranumit “Prince of Romance”, Richard Clayderman este considerat cel mai popular pianist al lumii din ultimele decenii. Îndelung aşteptat de publicul bucureştean, concertul Richard Clayderman, organizat de Phoenix Entertainment, se va desfăşura joi, 21 martie, de la ora 19:00, când Richard Clayderman le va oferi romanticilor de toate vârstele două ore de reverie.

Richard Clayderman este singurul artist francez ale cărui discuri se vând astăzi în număr de 70 milioane de copii în peste 57 de ţări şi care sustine aproape 200 de concerte anual, în săli arhipline. Fenomen unic în istoria Franţei, Clayderman este un adevărat colecţionar de trofee, fiind deţinătorul a peste 267 de discuri de aur şi a nu mai puţin de 70 de discuri de platină.


×
Subiecte în articol: Richard Clayderman sala palatului concert