x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Robert de Niro a plecat ofensat, din mijlocul unui interviu

Robert de Niro a plecat ofensat, din mijlocul unui interviu

22 Sep 2015   •   19:08
Robert de Niro a plecat ofensat, din mijlocul unui interviu

Robert De Niro a plecat din timpul unui interviu legat de noului film "The Intern", pe care jurnalista Radio Times, Emma Brockes, încerca să i-l ia.

Conform relatărilor jrnalistei, De Niro s-a supărat din cauza întrebărilor pe care Brockes i le-a pus şi s-a ridicat să plece.

Se pare că actorul s-a simţit ofensat din cauza naturii negative ale întrebărilor şi a pus punct interviului spunând: "Nu mai vreau să fac asta, draga mea."

Jurnalista i-a replicat lui De Niro că se comportă condescendent, iar actorul a întrebat-o pe Brockes dacă ea consideră "draga mea" condescendent.

Jurnalista a declarat pentru Huffington Post, că are foarte multă înţelegere pentru actorii care trebuie să facă faţă periodei de promovare ale fimelor, activităţi care sunt tururi de forţă dure.

"Acea zi (a interviului) a fost una lungă pentru toată lumea. Cred că el a fost extraordinar în film şi chiar îi admir refuzul de a face jocul publicităţii, însă mie mi-a îngreunat misiunea", a mai declarat Emma Brockes.

Piers Morgan, reputat jurnalist britanic, a declarat cu ceva vreme în urmă, că De Niro este starul cel mai dificil de intervievat.

×
Subiecte în articol: robert de niro