x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Rolling Stones - Mick Jagger soţ zgărcit!

Rolling Stones - Mick Jagger soţ zgărcit!

de Ovidiu Ciutescu    |    15 Mai 2007   •   00:00
Rolling Stones - Mick Jagger soţ zgărcit!

Mick Jagger este un om celebru, bogat, dar zgărcit. Cel puţin aşa susţine Jerry Hall, fosta soţie a vedetei Rolling Stones, citată de thisislondon.co.uk


Mick Jagger este un om celebru, bogat, dar zgărcit. Cel puţin aşa susţine Jerry Hall, fosta soţie a vedetei Rolling Stones, citată de thisislondon.co.uk

Jerry Hall şi Mick Jagger au fost căsătoriţi timp de 23 de ani. Din relaţia lor s+au născut trei copii: James, in vărstă de 21 de ani, Georgia, in vărstă de 15 ani, şi Gabriel, in vărstă de 9 ani. Conform lui Jerry, averea strănsă de Mick este de sute de milioane de dolari.

STRĂNS LA PUNGĂ.Putred de bogat, Jagger este extrem de zgărcit "Intotdeauna dorea ca eu să mă ocup de cheltuielile legate de casă şi copii, lucru care nu m-a deranjat, cred, din cauză că aveam bani. Este generos cu cadourile, dar foarte zgărcit cu facturile", a spus Hall. Cu toate acestea, Mick rămăne marea iubire a lui Jerry, acum in vărstă de 50 de ani:"Am avut un divorţ amiabil, ceea ce este o mare realizare in zilele noastre. Nu prea cred că mariajele trebuie să dureze la nesfărşit. Sunt o persoană optimistă şi sunt dispusă să accept faptul că aceste lucruri se intămplă din anumite motive".

AFEMEIAT. In interviul acordat pentru thisislondon.co.uk, fosta soţie spune că Jagger este ca un magnet: "Incă imi place Mick. Emană magnetism pe scenă şi este un tată grozav. Călătoreşte mult, este foarte ocupat, dar atunci cănd e aici incearcă să petreacă atăt timp căt este posibil cu copiii. Nimeni nu este perfect". Solistul trupei Rolling Stones, in vărstă de 64 de ani, este cunoscut a fi un mare amator de femei. El are şapte copii cu patru femei diferite. De şase ani are o relaţie cu o celebră creatoare de modă, L'wren Scott, in vărstă de 40 de ani, iar cei doi refuză să comenteze zvonurile apărute in presă in legătură cu o posibilă logodnă. Mick Jagger va cănta alături de colegii săi din trupa Rolling Stones pe 17 iulie, pe stadionul Lia Manoliu din Bucureşti, la trei zile după un concert la Belgrad şi cu trei zile inainte de un alt show, la Budapesta.

×