x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Romanca, locul doi la Miss World 2006

Romanca, locul doi la Miss World 2006

de Catalina Iancu    |    02 Oct 2006   •   00:00
Romanca, locul doi la Miss World 2006

Nu degeaba se spune ca romancele se numara printre cele mai frumoa-se femei din lume. Satmareanca Ioana Valentina Boitor confirma acest lucru: ea s-a clasat pe locul al doilea la concur-sul Miss World 2006.

Nu degeaba se spune ca romancele se numara printre cele mai frumoase femei din lume. Satmareanca Ioana Valentina Boitor confirma acest lucru: ea s-a clasat pe locul al doilea la concursul Miss World 2006. La proba costumului de baie Ioana a obtinut locul 7.

Evenimentul, aflat la cea de-a 56-a editie, a avut loc sambata la Palatul Culturii din Varsovia, Polonia. Romania a fost reprezentata de Ioana Valentina Boitor. Tanara are 17 ani, este eleva la Colegiul National "Mihai Eminescu" din Satu-Mare si doreste sa urmeze o cariera de fotomodel. Are 1,78 metri inaltime, este pasionata de baschet, inot, dans si ii place muzica R&B. Chiar daca a avut emotii mari, satmareanca noastra a fost optimista, mai ales ca, in perioada de pregatire care a durat o luna, gazdele au tratat-o ca pe-o printesa.

LUPTA STRANSA. La probele premergatoare finalei, Ioana a obtinut cea mai buna calificare de pana acum a Romaniei: locul 7 din 104 participante de anul acesta la proba costumului de baie, in timp ce la proba la rochiilor de seara s-a clasat intre primele zece. Sa mai mentionam ca dintre toate reprezentantele de pe cele cinci continente, doar 16 au intrat in finala. Trei dintre acestea erau deja cunoscute: castigatoarele probelor premergatoare: costume de baie - Miss Venezuela, sport - Miss Canada, talent - Miss Irlanda de Nord. Cea mai… tare din concurs a fost Tatana Kucharova din Cehia, urmata de Ioana noastra, iar pe locul trei s-a clasat Miss Australia, Sabrina Houssami, in varsta de 20 de ani.

AUDIENTA MAXIMA. Miss World este cu siguranta cel mai urmarit eveniment de televiziune. Castigatoarea din 2006 a fost aleasa prin votul juriului si al telespectatorilor din intreaga lume. Potrivit gazdelor, anul acesta s-au inregistrat cele mai multe voturi exprimate prin internet din istoria concursului.
LACRIMI DE FERICIRE
Asadar, titlul "Miss World 2006" a revenit reprezentantei Cehiei, Tatana Kucharova, in varsta de 18 ani. Frumusetea blonda cu ochi albastri a purtat o rochie lunga, alba. Desi avea ochii in lacrimi, Tatana s-a abtinut sa nu planga atunci cand fosta detinatoare a titlului, Unnur Birna Vilhjalmsdottir, din Islanda, i-a asezat pe cap diadema de Miss. Poate din cauza emotiilor, poate fiindca nici ei nu-i venea sa creada ce i se intampla, Kucharova nu a facut nici o declaratie pe scena, dupa ce i s-a inmanat titlul. In schimb, a trimis bezele inspre public si si-a imbratisat contracandidatele.

×
Subiecte în articol: antimonden miss