x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Romania trimite cinci trupe la MTV

Romania trimite cinci trupe la MTV

de Dana Ciobanu    |    13 Oct 2005   •   00:00
Romania trimite cinci trupe la MTV

Morandi, Parazitii, DJ Project, Voltaj si Akcent sunt cele cinci trupe care lupta pentru "Best Romanian Act" din cadrul Premiilor MTV Europe, de la 3 noiembrie. Nominalizatii se vor deplasa pe banii lor, daca vor, la Lisabona.

Au mai ramas trei saptamani pana ce vom afla care este castigatorul categoriei "Best Romanian Act", in cadrul celei de-a 12-a editii a Premiilor MTV Europe Music. Evenimentul va avea loc la 3 noiembrie, la Atlantic Pavilion din Lisabona, si va fi prezentat de Sacha Baron Cohen (Ali G). Este al patrulea an in care Romania isi prezinta artistii in fata Europei. La editiile precedente, s-au intors acasa cu trofeul MTV Animal X (2002), Ab4 (2003) si Ombladon feat. Raku (2004).

NERABDARE. Cele cinci piese care lupta pentru MTV EMA "Best Romanian Act" sunt "Beijo (Uh-la-la)" (Morandi), "Violent" (Parazitii), "Povestea oricui" (Voltaj), "Privirea ta" (DJ Project) si "Dragoste de inchiriat" (Akcent). Baietii de la Akcent sunt incantati ca se afla printre nominalizati. "Suntem foarte increzatori, avand in vedere succesul de care s-a bucurat single-ul «Kylie» in Olanda, Franta, Germania si in tarile scandinave. Asteptam cu nerabdare rezultatul."

VALOARE. DJ Project aproape se vede castigator. "Din punctul nostru de vedere, in acest an Romania se prezinta cu cel mai puternic grup de trupe nominalizate vreodata! Nu facem din a castiga un scop primordial. Desigur ca ne-am bucura foarte tare daca am castiga - deoarece consideram ca avem valoarea necesara. Insa ne este putin «frica» sa primim acest premiu, daca ne gandim la ceea ce s-a intamplat cu trupele care au castigat «Best Romanian Act» in anii precedenti (Animal X, AB4, Ombladon feat. Raku): au disparut in convulsii sau lent!"

Voltaj se afla la cea de-a doua "abatere" in privinta nominalizarilor la acest premiu, trupa gasindu-se pe lista MTV si in urma cu doi ani, cand castigatori au fost cei de la AB4. "Sigur ca ne bucura ca am fost alesi printre cele mai bune cinci trupe din Romania, mai ales ca noi suntem o trupa cu state vechi in muzica romaneasca, avand deja sapte ani in actuala formula", a declarat Calin Goia.

×
Subiecte în articol: antimonden