x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Salvarea Elenei. La Marea Moartă...

Salvarea Elenei. La Marea Moartă...

de Anca Stanescu    |    08 Ian 2008   •   00:00
 Salvarea Elenei. La Marea Moartă...

Cum stătea Elena aşa/Apa chiar o inghiţea/Dar Radu Baron sărea/De la moarte o salva. Astfel a debutat balada populară marca "Etnic", in anul 2008.

Să trasăm, ceva mai amănunţit, firul evenimentelor. Cele trei măndre şi toate trei au susţinut, la 3 ianuarie, un concert in Israel. Obosite de atătea horiri şi de strănsoarea straielor minimaliste cu "iz" popular, ele s-au hotărăt să mai rămănă un timp pe malul Mării Moarte, la adăpostul unui hotel de cinci stele. Din păcate, l-au părăsit, şi tocmai de aici era să inceapă tragedia. Neştiind să inoate, Elena (foto) s-a vărăt totuşi in piscină, susţinăndu-se de o bară. Numai că existau două inconveniente: apa, adusă tocmai din Marea Moartă, deci sărată rău, chiar cel mai rău din lume; şi centrul de greutate care, la răndul său, işi poate modifica poziţia intr-o clipită. Ceea ce s-a şi intămplat, Elena ajungănd cu capul sub apă. Salvarea a venit de la managerul trupei, Radu Baron, aflat intr-o duioasă (la inceput!) contemplare, de pe marginea bazinului.

O reuşită a serviciului de protejare a vieţii prin reflexe rapide in H2O, o invăţătură de inceput de an pentru Elena: bateriile nu se incarcă in apă, decăt dacă ştii să inoţi. Pentru că nu intotdeauna va exista prin preajmă vreun Baron care să te salveze...(Anca Stănescu)

×
Subiecte în articol: antimonden