x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Saragossa - Plumbuita!

Saragossa - Plumbuita!

de Anca Stanescu    |    11 Sep 2007   •   00:00
Saragossa  -  Plumbuita!

Ultimele ore ale week-end-ului ne-au făcut să parcurgem căteva decenii de muzică bună. "Vinovaţii" au fost formaţiile Activ, Bonney M şi Saragossa Band.

LA CEAS DE SEARĂ - Muzică bună in parc

Ultimele ore ale week-end-ului ne-au făcut să parcurgem căteva decenii de muzică bună. "Vinovaţii" au fost formaţiile Activ, Bonney M şi Saragossa Band.

Măriile, Marianii şi Anişoarele din Sectorul 2 al Capitalei n-au servit, probabil, neam de neamul lor un ospăţ muzical precum cel de duminică. In cinstea persoanelor botezate astfel, primarele Onţanu a adus in Parcul Plumbuita formaţiile Activ, Saragossa Band şi Bonney M. Pe la prănz, cei care citeau afişul concertului erau neincrezători: "Nu se poate să fie chiar Bonney M, sunt unii care probabil căntă ca ei!". La ora 19:00, aleea principală a parcului devenise neincăpătoare pentru cei dornici de muzică şi antren. Startul l-au dat, de fapt, puştoaicele intre 1 şi 3 ani, care au renunţat rapid la păpuşi pentru un alt gen de distracţie. Avi de la Activ s-a dovedit a fi insă ambiţios in a-i face şi pe alţii să-şi manifeste entuziasmul: "Măinile in aer... haideţi, un, doi, trei, şi!", nu s-a lăsat el.

HITURI PE BANDĂ. Adevărata explozie de entuziasm a venit insă o dată cu urcarea pe scenă a soliştilor din trupa Saragossa Band. "Zabadak", "Agadou", "Aiko, Aiko" sunt doar căteva dintre hiturile care i-au făcut pe cei prezenţi să cănte şi să danseze cu pasiune. Surpriză! Nemţii au invăţat şi romănă, delectăndu-ne chiar cu expresii. "Vă dorim o seară bună!", au căntat ei la un moment dat. Două ore a durat regalul prezentat de aceştia. Apoi a apărut pe scenă primarul Onţanu, care, după felicitările adresate sărbătoriţilor cu nume de sfinţi, a anunţat formaţia Bonney M. "Vor răsuna acum căntece care sunt ascultate şi azi cu plăcere, dar nu inainte de a privi artificiile!" Iar cerul s-a făcut imediat foc şi pară.

Nu s-au terminat bine exploziile, că boxele au şi inceput să difuzeze pe o arie extinsă acorduri din "Rasputin", "Daddy Cool" şi "Rivers of Babylon". Pănă aproape de ora 23:00 ne-am scăldat analizatorii auditivi in acorduri deosebit de plăcute. Ce păcat că astfel de evenimente nu beneficiază şi de o promovare pe măsură!

×
Subiecte în articol: antimonden