x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Se caută "Miss Neant"

Se caută "Miss Neant"

de Catalina Iancu    |    10 Iul 2008   •   00:00
Se caută "Miss Neant"

HOCUS-POCUS  ●  Unde dispar alesele concursurilor de frumuseţe?  
Unde ne sînt miss-urile? Numeroase premiante se fac nevăzute, aşa că am putea realiza chiar concursul "Miss Neant", cu fetele care au primit cîte-un premiu pentru frumuseţe şi-apoi au dispărut în ceaţă.



HOCUS-POCUS  ●  Unde dispar alesele concursurilor de frumuseţe?  
Unde ne sînt miss-urile? Numeroase premiante se fac nevăzute, aşa că am putea realiza chiar concursul "Miss Neant", cu fetele care au primit cîte-un premiu pentru frumuseţe şi-apoi au dispărut în ceaţă.

Să acţioneze, oare, atît de repede teoria conform căreia "frumuseţea-i trecătoare"? Încît miss-urile să-şi ia coroniţa, plicul cu bani şi fardurile oferite drept premiu şi să dispară? Căci fetele zboară din peisaj mai ceva ca păsările călătoare, toamna. Poate pleacă spre ţări mai calde, poate pleacă spre "sponsori" cu dare de mînă, nu se ştie, cert este că nu se mai aude nimic despre aceste senzuale care cîştigă cîte un concurs de-o vară. "Miss Litoral", "Miss Bikini", miss-uri "Playboy", "Miss Valea Prahovei", "Miss Turism" şi fel de fel de alte miss-uri de-o seară se pierd în negura timpurilor moderne, care la braţ cu cîte un domn generos, care înapoi de prin oraşele de provincie de unde-au venit. Pe cele mai multe dintre ele, dacă tot sînt pierdute, le declarăm nule. Mai ales dacă ne amintim de veşnicele lor răspunsuri cu "salvarea balenelor" şi "salvarea planetei" de la proba de inteligenţă.

"MI-E FRICĂ, MI-E FRICĂ, SĂ DORM SINGURICĂ"...
Tone de miss-uri, sau miss-uri la kilogram, cum doriţi. Nu mai e nici Irinel Columbeanu disponibil să le-adune, fiindcă s-a aşezat la casa lui. Pînă acum cîţiva ani însă, era prezent pe la toate concursurile de frumuseţe, de unde lua cu Rolls-ul cîte un "exemplar". Teoretic, concursurile sînt rampe de lansare, dar practic sînt un fel de expoziţii, uneori "cu vînzare", unde vin "oameni de afaceri" care le promit marea cu sarea.

Despre Blanche-Gabriela Botezat – fosta iubită a eternului Columbeanu – nu s-a mai auzit nimic, decît faptul că Iri i-a dat Monicăi hainele ei. Diana Moldovan, Andreea Mocanu, Patricia Filomena Chifor, Alexandra Iacob, Ştefania Robu, Ştefana Drăgoeaş, Roxana Azoiţei, Alexandra Poiană, Roxana Ungureanu şi multe, multe alte frumuseţi, s-au "evaporat" din show-biz.

DE LA MAXIM LA GUNOI.
Dacă despre miss-uri România din anii trecuţi tot se mai aude cîte ceva, mai mult "ştiri" negative decît pozitive, alte premiante de cartier sau de zonă, chiar dispar definitiv, nu mai ştiu de ele nici vîntul, nici pămîntul. Ca să nu mai vorbim despre "Miss Web", "Miss Maxim", "Miss Gunoi" – care a primit cadou un sac de cărămizi, ba chiar şi "Miss Travesty"!

Mini-Miss

Şi mini-miss-urile sînt la mare preţ. Zeci şi sute de agenţii le promit părinţilor marea cu sarea, le iau evident, o pălărie de bani pe cursuri, book-uri, şedinţe foto şi alte asemenea, spunîndu-le că al lor e "cel mai frumos", iar copiii se trezesc la un moment dat că nu au nici o şansă în domeniul modei. Stau şi aşteaptă cu anii oferte care nu vin. Mai trist este faptul că, maturizate înainte de vreme, aceste copile îşi iau drept modele "dive" precum Blanche sau Monica Columbeanu, sperînd, probabil că vor scoate toată viaţa bani de pe urma frumuseţii.

×
Subiecte în articol: antimonden miss