x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Seagal o are pe Miss România

Seagal o are pe Miss România

de Norim Agenam    |    21 Feb 2008   •   00:00
Seagal o are pe Miss România

Are 18 ani şi este elevă în clasa a XII-a a Liceului Al.I. Cuza din Iaşi. Întâmplarea (faptul că este foarte frumoasă), inspiraţia (de a participa la concursul Miss România), norocul (a fost în locul potrivit, la momentul potrivit) sau poate toate la un loc au adus-o în situaţia de a fi partenera lui Steven Seagal într-un nou film, pe care acesta îl va produce în Europa.

STOP CADRU!

Are 18 ani şi este elevă în clasa a XII-a a Liceului Al.I. Cuza din Iaşi. Întâmplarea (faptul că este foarte frumoasă), inspiraţia (de a participa la concursul Miss România), norocul (a fost în locul potrivit, la momentul potrivit) sau poate toate la un loc au adus-o în situaţia de a fi partenera lui Steven Seagal într-un nou film, pe care acesta îl va produce în Europa. Filmul are un subiect inspirat din lumea modei şi a modelingului. Lucrurile s-au derulat neaşteptat de repede pentru Alexandra Poiană.

 

SELECŢIE. În decembrie 2007 a obţinut locul întâi la concursul Miss România, din cadrul Bucharest Fashion Week, transmis în direct la tv, la Gala Fotbalului. Imediat după, împreună cu fete din 50 de ţări, a fost selectată să participe la un tur al Asiei (Thailanda, Vietnam, China, Hong Kong), într-o croazieră organizată de Fashion Tv.

La capătul acestui circuit a avut loc, la Saigon, concursul Miss Fashion Tv, unde Alexandra a obţinut titlul Miss FTV Telegenic. Toate acestea au fost doar începutul unei cariere de model (poate şi de actriţă), care a şi început să dea roade. Pe lângă premiile în bani, haine, contracte şi expunere pe Fashion Tv, Alexandra a obţinut şi un rol în viitorul film al lui Steven Seagal. Este al treilea model român (după Monica Gostian şi Anamaria Chirilă) care beneficiază de asemenea favoare.

×
Subiecte în articol: antimonden