x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden "Secrete de familie" cu Mihaela Radulescu

"Secrete de familie" cu Mihaela Radulescu

13 Mar 2004   •   00:00
"Secrete de familie" cu Mihaela Radulescu

"Secrete de familie" debuteaza la Antena 1 luni, 15 martie, la ora 17:45, dupa "Brigada mobila".

Noua emisiune de divertisment destinata intregii familii si moderata de viitoarea mamica Mihaela Radulescu, aflata mai in forma decat oricand, va fi difuzata la Antena 1 de luni pana vineri.

FAMILIE. In fiecare editie participa cate trei familii formate din mama, tata si doi copii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani. Concurentii trebuie sa incerce sa castige si sa mearga mai departe, raspunzand la un numar fix de intrebari referitoare la viata lor in comun si la personalitatea fiecaruia.

AMUZAMENT. Noua emisiune, care se lanseaza luni la Antena 1, "Secrete de familie", si care o are pe Mihaela Radulescu drept prezentatoare, promite sa fie pe cat de alerta, pe atat de amuzanta. Si asta daca ne gandim doar la jocurile la care trebuie sa participe concurentii, pentru a castiga bani sau puncte (acestea din urma, convertibile in atragatoare obiecte de uz casnic). La fiecare editie vor concura trei familii cu cate doi copii intre 7 si 14 ani, iar intr-unul dintre aceste jocuri la care trebuie sa participe, copii vor fi intrebati separat despre diverse situatii care apar in viata lor de familie.

De exemplu, cei doi copii vor trebui sa raspunda la un set de intrebari legate de parintii lor, intrebari de genul: "Credeti ca parintii vostri sunt mai destepti si mai buni decat cei ai prietenilor vostri, pentru ca..." - (motivatia)... Sau: "Daca ati avea un glob de cristal, v-ar placea sa-i spionati pe parintii vostri?" - (ce anume). Oricum, intrebarile de acest gen vor genera, cu siguranta raspunsuri extrem de amuzante.

INEDIT. Si inca un secret al "Secretelor": intr-un alt joc, concurentilor li se vor arata poze cu celebritati (romane si straine) aflate la adolescenta sau copilarie si vor trebui sa ghiceasca despre cine e vorba. Asteptam cu interes pozele inedite din tinerete si copilarie, mai ales ale vedetelor autohtone! (Sebastian S. Eduard)

×
Subiecte în articol: antimonden