x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden SERBANESCU SI NICOLESCU - Auto-interviu & auto-misto

SERBANESCU SI NICOLESCU - Auto-interviu & auto-misto

de Dana Andronie    |    22 Dec 2006   •   00:00
SERBANESCU SI NICOLESCU - Auto-interviu & auto-misto

Horia Serbanescu mi-a oferit cel mai nonconformist interviu. M-a rugat la telefon sa-i spun cam ce intrebari i-am pregatit pentru a nu-l prinde pe picior gresit. I-am recitat toate intrebarile posibile, iar domnia sa m-a rugat sa am rabdare sa si le noteze.

Horia Serbanescu mi-a oferit cel mai nonconformist interviu. M-a rugat la telefon sa-i spun cam ce intrebari i-am pregatit pentru a nu-l prinde pe picior gresit. I-am recitat toate intrebarile posibile, iar domnia sa m-a rugat sa am rabdare sa si le noteze. De-as fi stiut ce-mi pregatea…! A venit si ziua in care stabilisem, de comun acord, interviul propriu-zis.

Marele umorist ma astepta cu cafeluta facuta, si nu numai… M-am asezat in fotoliu, iar gazda a dat drumul… la casetofon. De pe banda a inceput sa vorbeasca Horia Serbanescu. Nu stiam ce se intampla… Venisem pregatita cu reportofon, dar intervievatul isi luase deja interviul. Da, el si-a pus intrebarile, si tot el a raspuns. Intrebarile pe care i le citisem eu la telefon si le-a adresat singur intr-o maniera proprie. Cu alte cuvinte, Horia Serbanescu mi-a oferit o sceneta.

Sceneta: interviu cu Horia Serbanescu, de Dana Andronie. Nu pot decat sa va multumesc, domnul meu drag, Horia Serbanescu. O sa am grija de caseta imprimata, sa nu se piarda niciodata. Sper ca nu o sa va supere prea tare aceasta deconspirare. "Sceneta" va aparea in paginile noastre in luna ianuarie. Un alt artist (al poporului, cum altfel) care imi este drag, George Nicolescu, mi-a oferit de nenumarate ori surprize la fiecare intalnire.

Din lipsa de spatiu, acestea n-au mai apucat sa intre. Dar cum ne aflam la capitol "din culisele" interviurilor, le-a venit vremea sa vada lumina tiparului! "La restaurantul unde mergem au orchestra? Daca nu, eu nu merg! Vreau sa cant, pentru ca daca o sa ma auda cantand, lumea o sa plece. Asa vom avea liniste si vei putea sa-mi iei interviu" sau "Geta, draga, nu ma mai face de rusine! Nu te mai impiedica. Eu vad pe unde merg. Tu, chiar nu vezi?". N-am mai vazut la nimeni atata haioasa auto-bascalie ca la acest om minunat care se numeste George Nicolescu!
Mirifi...cool
Stiati ca Mircea Vintila este… mirific? Probabil ca da. Dar cu siguranta nu stiati ca una dintre adresele de e-mail ale folkistului este mirifikul@ yahoo.com. Iar cealalta este lorduljohn@romnet.org. Puteti sa verificati!

×
Subiecte în articol: antimonden horia serbanescu