x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Show alcoolic pe bar

Show alcoolic pe bar

de Anca Stanescu    |    20 Oct 2007   •   00:00
Show alcoolic pe bar
Sursa foto: -/

Noaptea de joi spre vineri a fost una "specială" pentru căţiva tineri care au vizitat Club Cabaret Upgrade. Ei s-au trezit legaţi la ochi şi inconjuraţi de fete care le potoleau setea in timp ce ii măngăiau pătimaş.

CHELNERIŢE FIERBINŢI - Spectacol ca-n "Coyote Ugly"

Noaptea de joi spre vineri a fost una "specială" pentru căţiva tineri care au vizitat Club Cabaret Upgrade. Ei s-au trezit legaţi la ochi şi inconjuraţi de fete care le potoleau setea in timp ce ii măngăiau pătimaş.

Ora zece a sosit, ele incă n-au venit... Deşi erau aşteptate, fetele "rele" care au cucerit barurile din Europa cu un spectacol la fel ca-n filmul "Coyote Ugly" şi-au făcut apariţia la locul faptei cu o jumătate de oră mai tărziu. Nu era vreo problemă dacă ar fi intrat in păine şi ar fi demarat rapid show-ul, insă nici vorbă de asta! S-au postat pe o canapea şi s-au lăsat asaltate de toţi reporterii care işi găseau, surăzători, un loc călduţ alături de ele. Intre timp au inceput să-şi facă apariţia şi căteva VIP-uri. Un trio care a rupt lumina bliţurilor a fost cel format din Mihai Stoica, Roxana Ciuhulescu şi soţul acesteia. Puţin mai tărziu, la masa lor au luat loc Gabriel Cotabiţă, Jojo şi Ţeavă, iubitul ei. Deşi păreau interesaţi de ceea ce urma să se intămple, aceştia din urmă au părăsit localul o oră mai tărziu, sătui, probabil, să tot aştepte in van. Ileana Pescariu a vorbit şi s-a pozat mult cu Doina Levintza, apoi a luat loc tot in sectorul rezervat VIP-urilor de seamă.

PRIMA VICTIMĂ... ŞI URMĂTOARELE. In sfărşit, la ora 24:00 a inceput distracţia! Adică cele cinci fete care au lăsat asistenţa să aştepte 120 de minute au incălecat pe bar şi au inceput să se azvărle in toate direcţiile, asemeni unor cai nărăvaşi. Din cănd in cănd işi mai turnau băutură in gură, imbiindu-i şi pe ceilalţi să işi ostoiască setea sau pofta. Şi cum să rezişti atunci cănd dansatoare fierbinţi te ademenesc cu băutură moca? Cel mai infocat admirator a fost şi primul băiat urcat pe bar. Cu gesturi stăngace, dar privind pătimaş "meniul", acesta s-a lăsat dezbrăcat la bustul gol, in timp ce era măngăiat lasciv, iar setea ii era potolită direct din sticlă. Probabil că i se ridicase temperatura, pentru că fetele i-au mai scăzut gradele inalte cu nişte cuburi de gheaţă turnate in chiloţei... Următorii serviţi deasupra barului au fost doi tineri. Legaţi la ochi, aceştia au suportat cu stoicism "tratamentul" la care au fost supuşi: atingeri, indrumări erotice şi ostoirea setei. Trai pe vătrai!

anca.stanescu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: antimonden