x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Show - Din ariile lui Bolton

Show - Din ariile lui Bolton

de Simona Ecovoiu    |    Dana Andronie    |    09 Noi 2005   •   00:00

La conferinta de presa de ieri, Michael Bolton le-a aratat ziaristilor ce stofa de politician are. A analizat situatia politica a Romaniei si a subliniat rolul tinerilor intr-o societate democratica. Daca in cazul tarii noastre Michael a fost plin de sfaturi, nu la fel de generos s-a aratat in comentariile legate de prezenta armatei americane in Irak.

SCUMPETE. Sesiunea de autografe anuntata pentru ziua de ieri a fost amanata, pe motivul ca megastarul valoreaza sute de milioane de dolari, nu doar cateva mii de dolari, cat s-a dat pe asigurare ca sa fie adus in Romania. Expunerea sa intr-un spatiu deschis ar fi fost prea periculos de scumpa.

Michael Bolton a intarziat 40 de minute la intalnirea cu ziaristii pentru a acorda un interviu Mihaelei Tatu, interviu despre care se zvoneste ca Acasa TV ar fi platit 10.000 de dolari. In aceasta seara, incepand cu ora 20:00, la Sala Palatului, Michael va sustine un concert "de cateva ore, care are de toate, de la muzica pop la rock’n’roll si opera". "Vreau sa iasa foarte bine acest show, ca sa ma mai chemati si alta data", a mai declarat Bolton. (Dana Andronie, Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden