x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Show - "Teutonica"

Show - "Teutonica"

de Simona Ecovoiu    |    19 Dec 2005   •   00:00
Show  -  "Teutonica"

Designerul vedetelor autohtone, Mihai Albu, a fost solicitat sa realizeze pantofii actorului Steven Seagal pentru rolul din "The Harvester".

In luxoasa si selecta locatie a Galeriilor Corona din Piata Sfatului (Brasov) a avut loc, vineri, un spectacol de moda si jazz.

MONUMENT DE ARHITECTURA. Precizam ca este prima prezentare de gen ce se desfasoara in acest monument de arhitectura, transformat in galerii comerciale de Emil Mischilea. La show a venit si Catalin Botezatu, care a purtat o caciulita sic si ochelari fumurii. Desi a declarat ca nimeni si nimic nu-i mai intra in voie de cand a avut probleme cardiace, el continua totusi sa onoreze invitatiile la evenimentele mondene.

SCANDAL. La casting s-au inghesuit 25 de manechine locale, Iulia, sotia lui Mihai Albu, reusind intr-un final sa selecteze 11, celelalte fiind diforme ori pline de celulita. Tot ele au imbracat si produsele de lenjerie intima, marca Jolidon. Dupa ce ca le puteai cu greu numi manechine, doua dintre pustoaice au avut tupeul sa il curteze pe Mihai de fata cu a lui nevasta, asa ca spiritele s-au cam incins.

Mihai Albu si-a propus, prin colectia "Teutonica", din piele intoarsa, cu decoratiuni glamour, sa reinvie tinuta cavalerilor teutoni: "Am fost solicitat sa realizez si incaltamintea pentru Steven Seagal, dar si pentru restul actorilor din «The Harvester»".

×
Subiecte în articol: antimonden