x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Si-au schimbat parul, da’ naravul ba!

Si-au schimbat parul, da’ naravul ba!

17 Mar 2004   •   00:00

Unele dintre starurile mioritice par sa nu aiba odihna in incercarea de a-si soca fanii. Ba cu un tatuaj, ba cu un nou stil vestimentar sau, de cele mai multe ori, schimbandu-si coafura sau culoarea parului.

Nu are o podoaba capilara impresionanta, dar apeleaza la tot felul de trucuri pentru a-si pune in evidenta capul. Realizatoarea emisiunii "Ora G" de la Romania 1, Gianina Corondan, se poate fali cu cele mai nonconformiste coafuri de pe la noi. Nici la capitolul "culori" nu sta prost. Pana acum, Gianina s-a vopsit blonda, roscata, roz, portocalie, verde si chiar cu suvite multicolore.

Ne e greu sa enumeram "schimbarile de look" pe care le-a suferit Daniela Gyorfi. Gyorfi a preferat mai ales tonurile de blond, dar a trecut si prin faza de rosu vulcanic.

Andreea Antonescu si-a schimbat coafura si vopseaua in ton cu varsta. Nu demult, fosta jumatate a trupei Andre se afisa cu codite afro si suvite roscate si brunete. Fetita care isteriza pustimea a crescut, drept pentru care s-a mai tuns, si-a intins parul si a inceput sa-l decoloreze. N-a vrut sa iasa din casa cand a ajuns sa aiba plete blonde, dar s-a obisnuit cu noua imagine. Acum e satena cu suvite blonde.

Tot din domeniul televiziunii vine si urmatorul cameleon. Ne referim la Dan Fintescu, pe care il puteti urmari la Prima TV, prezentand rubrica de meteo din cadrul matinalului Focus 7. Fintescu pare ca nu are nici umbra de mila fata de podoaba sa capilara. Mai putin prin prisma implinirilor profesionale, Dan ramane in memoria telespectatorilor drept omul cu cap-semafor, atribut care i se trage de la neobisnuitele culori cu care isi coloreaza parul. Fintescu a fost verde, albastru, blond, iar acum e roscat. (Dana Ciobanu)

×
Subiecte în articol: antimonden