x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Spectacol - Fuego, fara lautari

Spectacol - Fuego, fara lautari

13 Dec 2004   •   00:00

Evenimentul de lansare a albumului "Mama si fiul", semnat Irina Loghin si Fuego (foto), a strans duminica dimineata peste 1.000 de oameni la Casa Radio.

Multi dintre ei au venit chiar din Brasov, Bacau sau Targu-Mures pentru a asista la concert, insa, pentru ca sala nu are decat 1.000 de locuri, vreo 200 de persoane au ramas plangand pe-afara.

Click pentru a mari imaginea

CIORAPI BUCLUCASI. Vedetele au reusit sa-i impace pe oameni dandu-le autografe si impartind albumele dorite. In afara de cei doi protagonisti ai albumului, pe scena au mai urcat Gheorghe Turda, Mioara Velicu, Haiducii, Etnic si Hai-hui, o trupa de 20 de copii din Barlad. Mioara Velicu a avut de lucru cu ciorapii din lana, pe care-i ridica, fara probleme, de fiecare data cand acestia se incapatanau sa cada peste opinci, iar Irina Loghin i-a indemnat pe spectatori sa mearga la vot, chiar daca acestia au spus ca si-ar dori sa stea la concert pana a doua zi dimineata.

Click pentru a mari imaginea

.

FARA ORCHESTRA. Fuego si Loghin (foto) au primit flori si multe cadouri. "Ne-a dat cineva doi oameni de zapada din plus, care sa ne introduca deja in atmosfera Sarbatorilor de iarna", a spus Fuego. La acest spectacol urma sa participe si orchestra de lautari din Chisinau, condusa de Nicolae Botgros. Insa n-a mai venit la Bucuresti datorita unui concert pe care a trebuit sa-l onoreze in capitala moldovenilor, drept care solistii nostri au cantat live, fara acompaniament. (Roxana I. Ancuta)
×
Subiecte în articol: antimonden