x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Staruri cazatoare

Staruri cazatoare

02 Ian 2005   •   00:00

Intr-o vreme au fost in top. Erau admirate si invidiate de muritorii de rand. Numai ca, din diverse motive, subiective sau obiective, fostele VIP-uri au disparut din lumina reflectoarelor. Unele dintre ele ne ameninta insa cu o revenire spectaculoasa. Asteptam…

SIMONA ECOVOIU, ADRIAN VADUVA

REPROFILARE. Catalina Toma studiaza acasa scrierile indiene
Catalina Toma a tras si ea pe dreapta. Pacat, caci are voce, in comparatie cu alte colege de breasla.

YOGHINA. A fost cam dezamagita despre neadevarurile publicate in ziare si reviste, asa ca a luat o pauza pentru a reflecta asupra viitorului. Ce face acum si unde este? In orice caz nu joaca pe scenele Broadway-ului, asa cum s-a zvonit. Si nici nu s-a maritat. S-a inchis in apartamentul ei din Bucuresti, ticsit cu carti si aparatura muzicala. Acolo pregateste noul ei album si tot acolo studiaza vechile scrieri indiene.

Daca mai stiti ceva despre Cristina Spatar, fosta regina R&B, sa ne anuntati si pe noi! Ea a venit chitita in tara, in urma cu vreo cinci ani, pentru a lansa moda stilului muzical R&B, la vremea aceea nu prea gustat si inteles de romani. Ah, am uitat sa va spunem, Cristina a cantat in Italia, unde, se pare, presteaza si acum. Cat a stat in Romania s-a aflat in topurile de specialitate. Interpreta a investit bani grei intr-un videoclip, si-a construit o locuinta, dupa care iar a trecut granita…

Andreea Antonescu, fosta componenta a trupei Andre, s-a ocupat mai degraba de afaceri decat de muzica. Se zvoneste ca Andreea va deveni managerul renumitei firme Bebe, ce-si va deschide magazine si in Romania. Antoneasca va bate palma cu patronul firmei, caci banii ce urmeaza sa-i primeasca ii fac cu ochiul. Ce-a mai facut Andreea? S-a impacat cu vesnicul ei logodnic Iustin, pe care ba il pupa, ba il cearta. Mai canta in provincie un cantecel… D-astea…

SCANDALURI. Oreste, odinioara vedeta la Antena 1, Realitatea TV sau Prima TV, n-a mai prins anul acesta nici un contract, ramanand in centrul atentiei doar datorita scandalurilor. A fost acuzat de marturie mincinoasa, dupa ce a negat in fata procurorilor ca ar fi apelat la prostituatele clanului Camatarilor. Apoi i s-a intocmit dosar penal, fiind cercetat, in stare de libertate, pentru lovire si detinere fara drept a unui cutit, in locuri publice. Motivul? L-a crestat cu briceagul pe un scandalagiu din trafic.

Pentru Radu Cosarca, anul 2004 nu a fost unul foarte bun din punctul de vedere al job-ului. Dupa ce a parasit postul Antena 1 (unde era director al departamentului de stiri si prezentator) pentru National TV, lucrurile pareau ca intra pe un fagas normal. Numai ca, dupa cateva luni, conducerea postului de televiziune al fratilor Micula i-a cerut sa aleaga intre postul de director si scaunul de prezentator. Cum Radu Cosarca nu a vrut sa renunte la nici unul dintre ele, patronatul i-a sugerat sa-si semneze demisia. De data aceasta, mustaciosul s-a conformat si, de atunci, fostul director a ajuns un simplu somer.

Dupa ce a castigat in anul 2000 locul I la sectiunea Interpretare din cadrul Festivalului de la Mamaia, interpretul Rafael Ciobotaru a trecut, treptat, in anonimat. Cariera sa muzicala a fost una meteorica si s-a terminat o data cu lansarea singurului album al blondului karatist. Daca s-ar face un bilant al anului 2004, despre Rafael nu se pot spune foarte multe. Ramane de vazut daca, pentru cantaret, 2005 va mai fi bun. Pana atunci, se poate spune ca interpretul someaza de vreo trei ani.

Dupa ce a ramas fara Banc Show (Prima TV), Nadine a parasit lumina reflectoarelor dambovitene si s-a stabilit taman in America, la Los Angeles. Si-a inchiriat un mic apartament si spera sa-i dea pe spate pe americani. Pana atunci insa, mulatra frecventeaza cursurile celebrului "Lee Strasberg Theatre Institute". Mai pe inteles, ea viseaza sa o eclipseze pe detinatoarea Oscarului, actrita Halle Berry.

INGER
Raluca Ciocarlan: un Angel caruia i s-au frant aripile mult prea devreme. Fetele care "dau din popou" au mai multe sanse sa se afirme in muzica decat cele care au voce. Fiindca nu vrea sa fie bagata in aceeasi oala cu fotomodelele care fac play-back, Raluca a preferat sa se retraga din show-biz la inceputul anului trecut. A asteptat sa implineasca 16 ani, ca sa poata participa la concursuri adevarate. Considera ca vocea nu este a ei, ci un dar de la Dumnezeu. Cum, in general, nu recunoastem valoarea decat atunci cand nu mai este, retragerea Ralucai poate-i va pune pe ganduri pe impresarii sau managerii care ar putea s-o determine sa revina. Mai ales ca anul acesta va termina liceul si va da admiterea la Conservator.

PATROANA

Chiar daca a devenit cunoscuta ca interpreta, Anda Adam (foto) se pare ca vrea sa renunte la acest domeniu. Sau cel putin in 2004. Pentru ca in acest an, focoasa bruneta nu a mai scos pe piata nici un album. Chiar daca someaza din punct de vedere muzical, Anda nu sta degeaba, fiind ocupata cu afacerile. Bruneta are un salon de infrumusetare, cu produse aduse din America.

×
Subiecte în articol: antimonden