x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Staruri pe mapamond

Staruri pe mapamond

16 Mar 2004   •   00:00
Charlize Theron fura din magazine. Ea a iesit gratioasa din magazinul Barneys New York din Beverly Hills incarcata de cumparaturile pe care le achitase in prealabil, mai putin un articol de firma, foarte scump de altfel, si foarte rosu. Actrita imbracase deja geaca cu pricina, motivand ca a uitat, pur si simplu, sa o plateasca. Ca si cum n-ar fi fost suficient, actrita s-a facut de ras cand un bodyguard a oprit-o la iesire, iar Charlize l-a confundat cu un fan agresiv si a inceput sa strige dupa paza. "Eu sunt paza, doamna...", i-a replicat acid bodyguardul. (Miruna Mihalcea)

Demi Moore zice da, iar Ashton Kutcher zice nu. Prietenii cuplului infirma zvonurile conform carora cei doi amorezi, din cauza diferentei de varsta, nu se grabesc sa devina sot si sotie. Ei sustin ca problema copiilor este singura care conteaza. Desi Kutcher le indrageste pe cele trei fete ale iubitei sale si ale lui Bruce Willis, si-ar dori foarte tare sa aiba si el copiii lui. De aceea nu a cerut-o inca de sotie pe deja mamica Demi, care nu stie daca si-ar mai dori alti copii. Pe de alta parte, Ashton continua relatia cu actrita, tocmai datorita atmosferei familiale in care traiesc impreuna. (Miruna Mihalcea)

Gravida Heidi Klum se consoleaza cu Seal. Fotomodelul german traieste in prezent o idila cu Seal. Ea s-a consolat in bratele cantaretului britanic, dupa o despartire furtunoasa de magnatul Flavio Briatore. Nu e prima data cand supermodelul Victoria’s Secret se arunca in bratele cantaretului, dar acum o face pentru a compensa umilinta provocata de Briatore. Magnatul Formulei 1 s-a intors la mai vechea lui iubire, Naomi Campbell, solicitandu-i lui Heidi un test de paternitate. La randul ei, nemtoaica s-a razbunat, mutandu-se impreuna cu Seal, in apartamentul lui din Hollywood. (Miruna Mihalcea)

×
Subiecte în articol: antimonden