x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Staruri se mapamond

Staruri se mapamond

17 Mar 2004   •   00:00
Whitney Houston merge la dezintoxicare. Cintareata s-a internat din nou intr-un centru medical pentru a se trata de dependenta de droguri. "Whitney le multumeste tuturor celor care i-au fost alaturi in aceasta perioada dificila si s-au rugat pentru ea", a declarat Nancy Seltzer, purtatorul sau de cuvint. Houston (40 de ani) a recunoscut intr-un show TV ca a abuzat de stupefiante in ultima vreme, dar vrea cu orice pret sa se "cuminteasca".

Tara Reid este cea mai dorita femeie de la Hollywood. Contracandidatele actritei din "Placinta americana" in topul alcatuit de cititorii revistei "Stuff" au fost Scarlett Johansson, Katie Holmes, Britney Spears si Jessica Alba. Pe locul doi in clasament s-a situat Keira Knightley, urmata de Jennifer Garner, Kate Bosworth si Beyonce Knowles. Pe pozitia a zecea, ultima a topului, se afla "ingerul lui Charlie" Lucy Liu.

Charlie Sheen este din nou tatic. Sotia sa, fosta fata Bond Denise Richards, a nascut o fetita de aproximativ trei kilograme, care va fi botezata Sam. "Charlie si Denise sunt incintati. Atat mama, cat si bebelusul se simt foarte bine", a declarat Bianca Bianconi, purtatorul de cuvint al actorului. Sheen (38 de ani), mai are o fiica din prima casatorie, Cassandra, de 19 ani.

James Caviezel s-a intalnit cu Papa. Surse de la Vatican au confirmat faptul ca interpretul rolului lui Iisus din controversata pelicula a lui Mel Gibson, "The Passion of the Christ", a avut o scurta intrevedere cu Papa Ioan Paul al II-lea la inceputul acestei saptamani. Atat actorul, cat si sotia si socrii acestuia au vizitat Vaticanul, unde au primit binecuvantarea Papei. In timp ce s-a aflat la Roma, Caviezel a participat si la o vizionare privata a filmului in sanul uneia dintre cele mai conservatoare organizatii catolice din Italia, "Legionaries of Christ". (Adriana Paduraru)

×
Subiecte în articol: antimonden