x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden ŞTEFAN BĂNICĂ JR. îşi anunţă PLANURILE DE VIITOR într-un mesaj postat pe Facebook

ŞTEFAN BĂNICĂ JR. îşi anunţă PLANURILE DE VIITOR într-un mesaj postat pe Facebook

16 Ian 2013   •   15:18
ŞTEFAN BĂNICĂ JR.  îşi anunţă PLANURILE DE VIITOR într-un mesaj postat pe Facebook

Ştefan Bănică Jr. a postat pe contul său de Facebook în urmă cu 30 de minute al doilea mesaj după despărţirea de Andreea Marin, anunţată tot pe Facebook.

"Dragi prieteni! Mi-aţi demonstrat de-a lungul timpului că ştiţi să faceţi diferenţa între viaţa profesională şi cea particulară. De aceea, de-abia aştept să ne revedem în sălile de spectacol. Consider că scena e locul în care eu mă pot exprima cel mai bine. Voi reveni în curând cu informaţii proaspete despre următoarele mele evenimente artistice! S-aveţi o zi frumoasă!", a scris Ştefan Bănică Jr. pe Facebook.

Andreea Marin şi Ştefan Bănică au ales să îşi anunte despărţirea într-un mod cât se poate de original şi care arată că s-au gândit foarte mult la cum să facă anunţul care a pus capăt unei căsnicii de şapte ani de zile.

Cei doi au postat pe paginile personale de Facebook acelaşi text, la aceeaşi oră. Textul este semnat de amândoi şi este următorul: "Dragii noştri, acest mesaj este pentru cei cărora le pasă cu adevărat de evoluţia noastră profesională şi personală şi care ne respectă intimitatea. După 7 ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi să ne separăm, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreună şi pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relaţie civilizată, caldă, atât pentru fetiţa noastră, cât şi pentru noi. Ne-am trăit relaţia cu discreţie, atât cât ne-a permis statutul de persoană publică, ce înseamnă pentru alţii în ziua de astăzi, din păcate, transformarea vieţii particulare într-o telenovelă. Dorinţa noastră este să depăşim şi acest moment cu aceeaşi discreţie, chiar dacă suntem conştienţi de valul de speculaţii şi neadevăruri ce va urma, de aceea vă rugăm să înţelegeţi decizia noastră de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile şi mai ales copiii. Vă mulţumim, un gând bun! Andreea şi Ştefan Bănică".

×