x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden ŞTIRE ÎN NEŞTIRE / Pofte sau mofturi?

ŞTIRE ÎN NEŞTIRE / Pofte sau mofturi?

25 Feb 2009   •   00:00

Că guru al pantofilor la comandă din România, pe numele lui Mihai Albu, aşteaptă un copil nu-i nici o tragedie. Dar a tragedie sună tot circul mediatic făcut în jurul sarcinii de către soţia dumisale, Iulia, onor purtătoare de moştenitor.



Doamna Albu pofteşte la prăjituri cu ciocolată. Doamna Albu pofteşte la îngheţată, motiv pentru care şi-a burduşit frigiderul cu rezerve. Doamna Albu are greţuri. Doamna Albu şi-a amânat vacanţa în Austria pentru că soţul a fost ocupat cu pantofii. Doamna Albu va merge totuşi în Austria, de unde va cumpăra lucruşoare pentru copil. Credeţi că ar fi o mare tragedie să-i spunem doamnei Albu “lasă-ne, lasă-ne!”?



TOT BLONDE / Tridentele şi criza

Băncile falimentează, lumea se crizează, iar românii mondeni ne enervează. A fost odată ca niciodată un trio formidabil, cu blugii rupţi în dos. Se numea Trident şi, după ce a depăşit culmea penibilului, s-a destrămat. De atunci, ştirile despre cele trei blonde fără bani de haine întregi se scurg spre presa tabloidă precum apa de ploaie prin burlane. În contextul crizei financiare două veşti proaste vin dinspre fostele Tridente: Andreia şi-a vândut salonul de frumuseţe la un preţ care i-a acoperit doar parţial investiţia, iar Loredana s-a despărţit de iubitul ei milionar. Partea bună e că nu a returnat cadourile primite de la iubit, partea rea e că a rămas şi cu un surplus de 10 kg (deh, trai nineacă!)...

×
Subiecte în articol: antimonden doamna albu