x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ştiri

Ştiri

09 Dec 2008   •   00:00
Ştiri

CRISTINA CĂNTĂ GO HIGH: Ohh, da! Welcome back, Cristina Spătar!, cum ar spune românul emigrant în Marea Britanie. Bine că te-ai întors în piaţa muzicală, că nu mai puteam de dorul tău.

Deja nu mai puteam citi atâtea ştiri despre tine, care nu au legătură cu muzica, ci cu alcovul. În fine, ideea e că regina (sau prinţesa) R’n’B, că nici nu mai ştim ce era, a semnat contractul cu Mediapro Music şi îşi face reintrarea în circuitul radio-tv muzical cu piesa “Go High”, compusă de Ionuţ Radu. Fireşte, aşa cum ne-a obişnuit, Cristina va ieşi repede la interval şi cu un videoclip, căci, nu-i aşa?, degeaba s-a făcut belă şi s-a căsătorit dacă nu se vede la televizor în direct şi în reluare!

REVELION “OLDIES”
Saragossa Band, No Mercy şi Goombay Dance Band sunt trupele străine pe care Primăria Sibiu, Consiliul Local Municipal şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu le aduc să cânte în fosta Capitală Culturală a Europei în noaptea ce desparte 2008 de 2009. Distracţia şi muzica în stil retro-disco se vor consuma la liber în Piaţa Mare a oraşului. Există un element care uneşte toate aceste trupe invitate: muzicienii români care stau în spatele lor. Dan Andrei Aldea colaborează sistematic în studio cu Saragossa Band, Michael Creţu a scris cântece pentru Gombay Dance Band, iar Marius Simiti, muzician român din Canada, orchestrează în prezent pentru No Mercy.

CEL MAI TARE
S-a dus vremea când băga vocea la înaintare să impresioneze juriile diverselor concursuri! Mihai Trăistariu s-a făcut mare şi i-a venit lui rândul să împartă lacrimi sau zâmbete debutanţilor în muzică. Proxima ocazie cu care va face acest lucru va fi la sfârşitul acestei săptămâni, când dl. Tornero va fi preşedintele juriului festivalului pentru copii “Flori de gheaţă”. Competiţia va avea loc la 13 şi 14 decembrie, de la ora 11:00 dimineaţa, în aula Universităţii “Spiru Haret”. Concurs de nişă, festivalul organizat de Mirela şi Ştefan Daday propune spre jurizare doar melodii de iarnă pentru copii. Brrr, să-ţi îngheţe octavele şi terţele, şi alta nu!

×
Subiecte în articol: antimonden