x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ştiri

Ştiri

14 Dec 2008   •   00:00

À LA MIHAI/Năzuinţe din cele mari: Mihai Trăistariu are ambiţie, nu glumă! Cântăreţul este decis să câştige concursul Eurovision!



Sunt mai multe aspecte care îl fac atât de optimist: simpatia celor 400.000 de fani Eurovision care l-au votat anul trecut ca fiind "Cea mai bună voce Eurovision din toate timpurile!", promovarea în cele 15 ţări cu care are contract, precum şi popularitatea de care se bucură în multe ţări. Baftă să fie!

HAI LA LUPTĂ!Adrenalină Senzuală
Chiar dacă pe muzica lor nu se bate mai nimeni, cele două fete din trupa Senzual au ales să asiste ele la bătăi din cele mai dure. După ce, în luna noiembrie, au fost invitate la gala Local Kombat de la Buzău, mânuitoarele de microfon au mai mers şi la Sala Sporturilor "Olimpia" din Ploieşti, unde cap de afiş au fost Cătălin Moroşanu şi Gary Goodridge. "Adorăm adrenalina", spun ele în cor. Să nu faceţi indigestie...

UNDUIRI-Salsa pentru toată lumea
Mai sunt patru zile până când vom fi înconjuraţi de salsa! La 18 decembrie, Wilmark – maestru în dansuri latino-americane şi coregraf – va prezenta spectacolul "Wilmark – 10 ani de salsa în România". "Este un proiect ambiţios, la care am repetat mult, distractiv şi plăcut vizionării. Te face să te ridici de pe scaun şi să dansezi alături de noi", spune artistul. Aşadar, să ne pregătim costumele de dans şi să plutim pe ritmuri latino!

×
Subiecte în articol: antimonden