x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

21 Dec 2008   •   00:00

21 decembrie 2008



DESPĂRŢIRE... IAR? / Prietenul Celiei, luat cu arcanul
Abia ce s-a reîmpăcat cu iubitul ei turc, Kemal, că trece iarăşi prin şocul despărţirii! Despre Celia este vorba. Cântăreaţa suferă crunt acum, pentru că prietenul ei a fost luat cu arcanul... de autorităţile turceşti! Cât el va sta în armată, Celia va presta la microfon pentru a câştiga bănuţi. Ea nu renunţă la ambiţiosul plan, acela de a se căsători la 10.10.2010. Cine ştie câte se mai pot întâmpla până atunci... (A.S.)

RĂSPLATĂ / Colinde, colinde... de la Adam

Şi s-au pornit trei crai de la ProFM pentru a colinda în faţa a trei ascultători harnici... Dj-ul George Vintilă, Anda Adam şi Marius (ex Akcent, foto) vor cânta în faţa câtorva norocoşi care vor povesti cum îşi doresc să-i aştepte pe colindătorii VIP în seara de Ajun. Aceştia îşi vor delecta urechile, la 23 decembrie, cu un "remake" al unui colind tradiţional, special adaptat la situaţie. (A.S.)

CITY MALL / Concert caritabil pentru copii

62 de copii şi tineri din apartamentele sociale din Sectorul 3 al Capitalei sunt oaspeţii speciali ai unui grup de cântăreţi în cadrul evenimentului "Copiii din Artişti pentru Artiştii din Copii", care va avea loc la City Mall marţi, 23 decembrie, de la ora 18:00. Matteo, Mihai Mărgineanu, Ionuţ Dolănescu, Maria Buză, Mihai Onilă (fost Axxa), Daniela Gyorfi şi Gino vor cânta şi le vor oferi cadouri tinerilor defavorizaţi.

×
Subiecte în articol: antimonden