x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

06 Ian 2009   •   00:00

6 ianuarie 2009



NEŞTIRE ÎN NEŞTIRE / Blondele fac scandal
O fi deprins de la Maharu nobila artă a caftelii? Căci Simona Sensual abia a reuşit să-şi ţină pumnii în frâu în faţa părerilor sincere ale numitei Cătălina, fosta soţie a lui Florentin Petre. Faptele s-au petrecut cam aşa: aflată la un salon de înfrumuseţare împreună cu sora ei, blonda Simona, în loc să se relaxeze, a făcut scurtcircuit... la urechi. Mai precis, i-au bubuit finuţele de timpane atunci când a auzit ce crede Cătălina despre ea: că e târâtură, că apare decoltată la teve şi că debitează numai prostii. “Isterico, te sparg!”, a replicat agresiv Simona către defăimătoarea sa. Dar nu şi-a pus în practică ameninţarea. Probabil a considerat că nu merita să-şi strice manichiura. (A.S.)

VARIANTA DE REZERVĂ / Soacră, ajutooor!
Hai că a trebuit s-o auzim şi pe asta! Stelian Ogică, bărbatul fatal cu multe combinaţii în buzunar, a ajuns la mâna soacrei. De fapt, treburile sunt ceva mai complicate, ele ţinând de tribunal. Giurgiuveanul a avut neplăcuta surpriză să constate că acţiunea de divorţ intentată a fost refuzată de magistraţi. Motivul? Melinda, fosta parteneră plecată în Italia, nu a fost citată la proces. Din fericire, Ogică are, cum altfel?, o variantă de rezervă: el îi va cere soacrei s-o convingă pe Melinda să intenteze ea acţiune de divorţ. Aşa speră să scape definitiv şi să se “ia” cu iubita-i Crina. (A.S.)

CHINURILE (A)FACERII / Biserică şi sex!
Andreea Spătaru zice că pentru a rămâne însărcinată a făcut sex nonstop timp de trei luni. Ce efort! Oare să nu fi ştiut blonda că nu era nevoie să se “sacrifice” chiar în felul acesta, că mai putea să-i dea bietului iubit un timp de respiro, măcar în anumite zile? Vă daţi seama, poate voia şi săracul om să doarmă, să mai ia o gustare, să bea o bere. Să se uite la un meci de fotbal nici nu se mai punea problema. Şi, pe lângă maratonul sexual cu figuri din Kama Sutra, “vedeta” a mers constant la biserică şi s-a rugat să aibă un copil. Cu alte cuvinte, ziua se ruga şi noaptea exersa. Aşadar, chinurile (a)facerii n-au fost în zadar. Andreea va deveni mamă peste câteva luni. (C.I.)

D’ALE IEPURILOR / Vine sau nu vine?
Heloo, barza! Vezi să nu faci scurtă la aripă! Ne-a ajuns la urechi o ştire de poveste, înainte mult mai este, cum că Anamaria Prodan ar fi din nou însărcinată. Şi asta când credeam că spiţa Reghecampf s-a mai liniştit... Lucrurile nu sunt deocamdată foarte clare, posibila viitoare mămică aş-teptând încă unele confirmări. Însă ceva semne există, iar Anamaria se declară foarte fericită dacă s-ar adeveri că va mai avea un bebe. E clar, a “trudit” ceva în luna decembrie! Sau probabil că nu mai ştie cum să se oprească. Şi nu contăm nici pe Bahmuţeanca să-i dea formula magică în acest sens. Eventual s-o ajute cu grădiniţa din dotare... (A.S.)

×
Subiecte în articol: antimonden