x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

10 Mai 2009   •   00:00
Ştiri pe scurt

10 mai 2009



VIDEOCLIP / "Sâmbure de drac", filmat
Două zile mai despart pe băieţii de la Animal X de filmările pentru videoclipul piesei "Sâmbure de drac", cea care şi dă titlul ultimului lor album, lansat la sfârşitul anului trecut. Marţianu, Vierme, Greiere, Hienă, Tzapu şi Şopârlă au anunţat evenimentul filmărilor programate la 12 mai pe propriul site, www.animalx.org, destul de lacunar: "nu spunem mai multe, suspans...suspans..."

VOR FETE / Casting pentru DJ Layla

Marţi, 12 mai, de la ora 18:00, la Fame Music Club din Bucureşti (Calea Vitan nr. 23), are loc castingul pentru dansatoarele care vor fi incluse în proiectul DJ Layla &Alissa (foto). Cele două blonde au ajuns în topurile muzicale din România, Republica Moldova şi Ucraina cu piesa "Single Lady". Fostul O-Zone Radu Sârbu, cel care a gândit acest proiect, are ambiţia de a-l dezvolta adăugând şi o trupă de trei-patru dansatoare.

BANII ÎNAPOI! / "Primăvara Rock" a fost anulat
Spectacolul Primăvara Rock, pe al cărui afiş erau anunţaţi să cânte Bere Gratis, Ioan Gyuri Pascu, Leo Iorga şi Pacifica a fost anulat, anunţă organizatorii evenimentului. Concertul era programat pentru data de 23 mai 2009 la Amfiteatrul Mihai Eminescu din Bucureşti. Cei care au cumpărat bilete pentru "Primăvara Rock" îşi pot recupera banii de la casele de bilete de unde le-au achiziţionat.

×
Subiecte în articol: antimonden