x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

17 Mai 2009   •   00:00

17 mai 2009



LANSARE DE ALBUM: FOLCLOR À LA PROVINCIALII
Zece piese noi, inspirate din folclorul rusesc, ţigănesc şi românesc, sunt incluse pe noul album al trupei Provincialii, "Chitara maiţa", care va putea fi găsit în magazine începând cu 20 mai. În noua formulă a trupei, pe lângă Provincialii pe scenă apar două soliste - Tania Jacot şi Diana Rotaru, dar şi patru instrumentişti din Chişinău: Mihai Amihălăchioaie - acordeon, Sandu Rotaru - vioară, Marin Gheraş - nai, Gheorghe Severin - ţambal. (D.C.)

PARADĂ: FACEŢI PLAJĂ LA MALL!
Seara de 20 mai este rezervată la City Mall prezentărilor de modă. Ultimele tendinţe în materie de costume de baie şi accesorii de plajă, dar şi ţinutele casual pentru zilele călduroase de vară pot fi urmărite într-o paradă-maraton. Invitat special la acest eveniment este Cătălin Botezatu , care va prezenta în premieră într-un mall din Bucureşti cea mai nouă colecţie de vară pe care a creat-o. (D.C.)

CONCERT: FĂRĂ ZAHĂR, ÎN BRAŞOV
Lume, lume, hai la concert Fără Zahăr! Vineri, 29 mai, de la ora 20:30, în Clubul Suburban din Braşov se anunţă mare distracţie.
Un spectacol plin de muzică şi umor cu trupa Fără Zahăr. Biletele s-au pus în vânzare în reţeaua magazinelor Eventim.ro (online), preţul acestora fiind 25 RON, urmând ca în ziua concertului să fie 30 RON. Dar trebuie să vă grăbiţi, deoarece locurile sunt limitate, doar 600. (C.I.)

×
Subiecte în articol: antimonden