x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Stirile zilei

Stirile zilei

20 Mai 2006   •   00:00

Topless - Laura l-a destresat pe Puya


Laura Andresan, protagonista primului videoclip porno romanesc, "Muntele lui Venus", a cantat joi seara intr-un club bucurestean, prestatia sa fiind urmarita si de Puya (ex-Familia). Melodiile Laurei l-au "relaxat" pe Puya, stresat dupa o zi petrecuta la tribunal alaturi de colegul sau Sisu. Andresan si-a sustinut numarul alaturi de cele doua dansatoare ale sale, oferindu-le invitatilor, drept bonus, si un numar de... topless. (S.E.)

Pe banda - Un nou videoclip Loco


CaSSa Loco lanseaza videoclipuri pe banda. Astfel, la scurta vreme dupa succesul inregistrat cu "Cea mai de treaba fata din lume", iata ca de data aceasta ei sunt protagonistii clipului "Tu si cu prietena ta", o alta melodie cu versuri amuzante, de pe albumul lor "Mergi pe blat". Pentru noua productie ei au lucrat cu regizorul Marian Crisan, cel care s-a ocupat si de videoclipurile "Teapa" si "Cea mai frumoasa fata din lume". Filmarile au avut loc in timpul meciului Steaua - Middlesbrough. (Simona Ecovoiu)

Live - "Drumurile" lui Dan Spataru


Catalin Crisan considera ca este o mare onoare pentru el sa cante in memoria artistului Dan Spataru. Spectacolul va avea loc la 27 mai, ora 20:00, la Sala Palatului. "De la Dan Spataru am invatat sa comunic cu publicul. Mi-a recomandat sa fiu sincer cu spectatorii si sa am emotii, fiindca emotiile sunt constructive. Si mi-a mai spus un lucru pe care nu-l voi uita niciodata. Mi-a zis asa: «Poti sa ai voce sau sa nu ai voce, daca nu treci rampa, tot degeaba!»." Catalin este extrem de fericit, fiindca i s-a repartizat sa cante in spectacol "Drumurile noastre", cea mai indragita piesa a lui Dan Spataru. (Catalina Iancu)

Amfitrioana - Alina Sorescu, la muzeu!


Alina Sorescu castiga bani frumosi nu numai din muzica, ci si din prezentari de spectacole. Astazi, de la ora 19:00, ea va fi amfitrioana celei de-a doua editii a evenimentului "Noaptea Muzeelor", ce se va desfasura la Muzeul National de Geologie din Bucuresti. Muzeul va fi deschis pana tarziu, la ora 1:00. Precizam ca intrarea este libera, iar in incheierea evenimentului, Alina va sustine un recital. (S.E.)

×
Subiecte în articol: antimonden