x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Stirile zilei

Stirile zilei

11 Mai 2006   •   00:00

Pentru Eurovision - Lectii de canto antistres

Mihai Traistariu, reprezentanul nostru la Eurovision, va pleca, sambata, spre Atena, insotit de 30 de persoane, inclusiv stylisti. Ar fi putut ajunge rapid cu avionul, insa el a ales autocarul, un mijloc de transport mai sigur. Solistul s-a linistit si in privinta tinutei pe care o va purta, dar si a show-ului, totul fiind pus la punct. In plus, pentru ca este o fire emotiva, Mihai a apelat la sfaturile unei profesoare de canto din Mangalia, aceasta invatandu-l cum sa respire in timpul concursului, pentru ca vocea sa nu-i joace feste. (Simona Ecovoiu)

Pe podium - Fiica lui Pascu, fotomodel

Designerul Razvan Ciobanu si-a prezentat, marti seara, colectia vestimentara "Follow my ruin", alcatuita din rochii de seara foarte scumpe. Razvan si-a procurat materialele de la vestitul Magazin Moupiou, valoarea investitiei ridicandu-se la doua miliarde de lei. Printre cele 31 de fotomodele care au urcat pe scena s-a numarat si Veronica Pascu, fiica politicianului Ioan Mircea Pascu. (Simona Ecovoiu)

De la carcotasi - Bani pentru sanii Oanei Zavoranu

Mihai Gainusa si Serban Huidu se amuza din nou pe seama "prietenei" lor, Oana Zavoranu, cea care, de curand, a anuntat ca vrea sa-si remodeleze sanii. Ei au continuat caterinca pana intr-acolo incat au declarat la KISS FM ca o vor ajuta financiar: "Eventual, aceasta poate participa la «Carcovorba de vacanta», concursul nostru, diva avand sansa de a-si rotunji veniturile cu cei 500 de euro pusi in joc". (Simona Ecovoiu)

Pentru pitici - Balul Barbie la Bucuresti

1.000 de metri patrati din Piata Revolutiei sunt rezervati, in perioada 24 mai-11 iunie, doar pentru universul papusilor Barbie si al caramizilor Lego. In centrul Bucurestiului are loc o expozitie cu vanzare, practic un imens loc de joaca adapostit de un cort. Punctul culminant este Balul Barbie, care se desfasoara la 2 iunie. La bal participa Regele si Regina, maestrul de ceremonii si trompetistul Curtii vor anunta sosirea fiecarui invitat, iar pajii eleganti se vor ingriji de buna dispozitie a piticilor.

×
Subiecte în articol: antimonden