x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Stirile zilei

Stirile zilei

04 Mai 2006   •   00:00

"Ambasadoare" - Elena Baguci cucereste Spania


Elena Baguci (foto) face furori prin Europa. Frumoasa romanca a acordat un interviu de cinci pagini revistei spaniole Telva. Spaniolii au declarat-o pe Elena ca fiind una dintre cele mai promitatoare modele din noul val si viitoare "ambasadoare" a noului parfum Donna Karan, ce va fi lansat in septembrie. De asemenea, Elena va aparea in editia spaniola a revistei Vogue (inclusiv pe coperta). (Catalina Iancu)

Reorchestrare - Millenium si Porumbescu


Originari din Chisinau, membrii grupului Millenium reprezinta noua revelatie de pe piata muzicala romaneasca. Acest lucru se datoreaza in special inspiratiei lor de a reorchestra celebra Balada a lui Ciprian Porumbescu care, in varianta Millenium, are influente jazz-rock. Millenium e o trupa alcatuita din muzicieni valorosi. In ultima vreme insa, au avut loc ceva schimbari, in sensul ca fosta vocalista, Natalia, face duet cu Arsenium pentru Eurovision, iar unul dintre chitaristi s-a transferat la Zdob si Zdub. (S.E.)

Vacanta stricata - A facut indigestie in Brazilia


George (foto) din trupa Body&Soul s-a intors recent din Brazilia, cu amintiri de "neuitat". Gurmand din fire, solistul a cerut unui ospatar sa-i aduca un platou cu specialitati traditionale, fara a banui ce va urma. Dupa cateva ore, George s-a tarat pana la prima farmacie, pentru a-si cumpara medicamente pentru indigestie. (S.E.)

Invidie - Manelistii "moare" de ciuda


Zilele trecute, bursa zvonurilor despre manelisti a crescut o data cu raspandirea "stirii" ca a murit Florin Salam. Clarinetistul si impresarul Dan Bursuc dezleaga acest mister: "Aceste zvonuri sunt imprastiate de invidiosi. M-au sunat mai multi sa ma intrebe daca Florin si Copilul de Aur au avut accidente de circulatie sau au murit. Explicatia este ca unii vor sa-i destabilizeze, pentru ca au ajuns foarte populari si sunt o amenintare pentru alti manelisti". (Dana Cobuz)

×
Subiecte în articol: antimonden