x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Stirile zilei

Stirile zilei

20 Mai 2005   •   00:00


  • 21 mai 2005
  • Manechin - Maria Movileanu a defilat

    La "Ziua modei", eveniment ce s-a desfasurat joi seara, la Hotel Rex din Mamaia, 16 case de moda si-au prezentat creatiile. Printre fotomodelele care au defilat pe podium s-a numarat si Maria Movileanu, fiica fostei cranice TVR Carmen Movileanu. Maria este studenta in anul II la Facultatea de Teatru din cadrul Universitatii Hyperion, unde studiaza actoria alaturi de Cream. Cele doua chiar au fost colege de scena, fiind distribuite in piesa "Ofelia". "Am prins si cateva roluri mici in serialele «La bloc» si «Baieti buni», in ultimul dintre ele interpretand rolul unei prostituate", ne-a spus Maria. (Simona Ecovoiu)

    Pas-pas - Cristina Topescu a chemat pompierii

    Nu demult, prezentatoarea stirilor de la Prima TV, Cristina Topescu, a fost nevoita sa cheme pompierii de la Brigada Dealul Spirii, fiindca pisica ei se urcase in copac si nu mai putea cobori. Mare iubitoare de animale, Cristina nu a putut ramane indiferenta la patania felinei si a facut tot posibilul sa o aduca cu picioarele pe pamant, teafara si nevatamata. Ceea ce s-a si intamplat, datorita pompierilor, care s-au prezentat imediat la apelul vedetei Prima TV. (R.I.A.)

    Ghinion - Cristina Rus si-a spart o masea

    Acum cateva zile, Cristina Rus si-a cumparat un cozonac cu nuca din comert. L-a savurat pana in momentul in care a muscat dintr-o coaja de nuca. Dintii i-au scapat "nevatamati", dar, din pacate, "a reusit" sa-si sparga o masea. Noroc ca iubitul ei este medic stomatolog si orice problema dentara se rezolva imediat pe scaunul profesional al viitorului sot. (R.I.A.)

    Excursie - Romica Tociu, la Disneyland

    Romica Tociu si-a dus copilul si nevasta la Paris. Excursia in Franta a facut-o mai mult de dragul juniorului, care a vrut neaparat sa vada EuroDisneyland-ul, parcul de distractii care atrage turisti din toata Europa. Cazare intr-un hotel de patru stele, plimbari prin capitala franceza, cina cu toata familia in Turnul Eiffel si petreceri la Moulin Rouge. Tociu s-a simtit bine la Paris. Din pacate, distractia a durat numai o saptamana. (R.I.A.)
    ×
    Subiecte în articol: antimonden