x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Stirile zilei

Stirile zilei

19 Mai 2005   •   00:00


  • 20 mai 2005
  • Mai-a-hii - Arsenium se lanseaza in Franta

    Francezii asteapta cu nerabdare ziua de 20 iunie, cand fostul O-zone Arsenie Toderas se lanseaza oficial in Hexagon cu piesa "Love Me, Love Me". Presa franceza caracterizeaza melodia lui Arsenium drept "muzica dance cu adevarat percutanta, inspirata din cantecul popular rusesc Kalinka", laudandu-i si videoclipul filmat intr-un vechi teatru din Europa de Est. (Dana Ciobanu)

    Rani usoare - Maria Buza a avut accident

    Actrita Maria Buza a trecut prin clipe de groaza la sfarsitul saptamanii trecute. Vedeta emisiunii de folclor "Album National" (de la National TV) a suferit un accident de circulatie. In timp ce masina, marca Volkswagen Sharan, condusa de sotul artistei, George Patrascu, rula pe Autostrada Bucuresti - Pitesti, a fost lovita din spate de un autocar ce apartinea unei firme de turism turcesti. In urma impactului, autoturismul Mariei Buza a fost aruncat in parapetii de pe autostrada. Din fericire, atat Maria, cat si sotul ei au scapat doar cu rani usoare. (Roxana I.Ancuta)

    Fita - Nicola si-a luat din America un radio bratara

    De cateva zile, Nicola s-a intors din America. A fost la New York, unde a cantat, pe Broadway, la Festivalul Romaniei. Cantareata nu s-a intors acasa cu mainile goale. A avut patru valize de aproape 20 de kilograme fiecare, in care familia Alexandru a carat cadourile pentru prieteni si rude. "Cel mai mult mi-a placut aparatul radio portabil, pe care mi l-am luat si care se prinde de mana, precum o bratara". (Roxana I.Ancuta)
    ×
    Subiecte în articol: antimonden