x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Stirile zilei

Stirile zilei

11 Mai 2005   •   00:00


  • 12 mai 2005
  • Experiment - "Delicioasa" din Transilvania

    Peisajul muzical s-a imbogatit cu inca o pretendenta la statutul de vedeta damboviteana: Annamari Dancs. Un "delicios star" al Transilvaniei si al Ungariei. Juna de 24 de ani crede ca "experienta" dobandita in comunitatea maghiara o va ajuta sa se impuna in industria muzicala mioritica. Astfel ca s-a grabit sa scoata un album "Delicios", in limba romana. Atuurile cu care spera sa-i cucereasca pe romani sunt: un accent "delicios", alura feciorelnica, dar si succesul (al carui gust nu putea fi decat delicios) de care s-a bucurat din partea maghiarilor. (Adrian Vaduva)

    Premianti - Trupele de gradinita

    Sa mai zica cineva ca trupele din Romania n-au succes! Ce MTV, ce Eurovision, ce Sanremo!? Simplu, A.S.I.A., HI-Q si Pepe au fost premiati de Televiziunea Copiilor! Artistii au rivalizat cu Harry Potter, Spioanele, Bobby, Pisoiul Eek sau iepurasul Quicky. Jetix Kids a organizat prima ceremonie de decernare a premiilor Jetix in Romania. In cadrul spectacolului au evoluat solisti si trupe de succes la copiii de gradinita, printre care Activ, Miki, Body & Soul si Selena, UNI-K, Ooops, Akcent, Animal X si Shock. Aproape ca nu se distingea care-s interpretii si care-s personajele de desene animate! (Catalina Iancu)

    Duet - Ada Milea, la Antipa!

    Ada Milea si Dorina Chiriac canta impreuna la Muzeul Grigore Antipa. Sambata, vizitatorii vor avea ocazia nu numai sa le asculte pe cele doua artiste timp de o ora, ci sa si participe la toate actiunile pe care organizatorii le-au pregatit (pana la ora 1:00) in cadrul proiectului european "Noaptea Muzeelor". (R.I.A.)

    ×
    Subiecte în articol: antimonden