x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Stirile zilei

Stirile zilei

09 Mai 2005   •   00:00

  • 10 mai 2005
  • Onorati - Codu’ Penal vrea sa cante cu Iris

    Spre deosebire de alti rapperi, care nu-i inghit pe rockeri, baietii de la Codu’ Penal spun ca asculta cu placere si acest gen muzical. Ba chiar mai mult! Shoby si Cabron au declarat ca ar accepta oricand un duet cu liderul trupei Iris, Cristi Minculescu. "Pentru noi ar fi o mare onoare sa cantam alaturi de acest titan al muzicii din Romania. Daca vreodata vom fi solicitati sa urcam pe scena alaturi de Iris, vom raspunde prezent!", au apreciat cei doi "penali". (Adrian Vaduva)

    Gust - Oana din Activ este pasiva la barbatii bogati

    Componenta formatiei Activ, Oana, este prea ocupata cu muzica pentru a se mai implica intr-o poveste de dragoste. "Acum nu am un iubit, muncesc foarte mult si nu am timp si pentru romantisme. Dar viata poate oferi uneori si surprize. Spre exemplu, acum nu sunt indragostita, dar peste cinci minute pot fi atinsa de sageata lui Cupidon si, brusc, nimic nu mai conteaza. Insa un lucru este clar: nu caut dragostea, insa, daca ea ma gaseste pe mine, atunci n-o s-o refuz", a declarat timisoreanca. Barbatul ideal trebuie sa aiba simtul umorului bine dezvoltat si, mai presus de orice, sa fie romantic. Situatia financiara nu reprezinta un criteriu pentru Oana, intrucat "banii nu-ti aduc fericire daca nu ai langa tine persoana potrivita". (Adrian Vaduva)

    Acuze - Concertele te baga in tribunal

    In aprilie au concertat la Cluj, la Timisoara si la Bucuresti Dr. Alban, Brad Vee Johnson (ex- Boney M) si La Camilla (Army Of Lovers). Spectacolele cu pricina au lasat in urma niste dispute. Richard Constantinidi (impresar Luna Amara) il acuza, printre altele, pe Radu Zarnescu (organizatorul miniturneului Dr. Alban) ca "l-a tras pe sfoara pe Brad Vee Johnson", la fel si pe Camilla, si ca Dr. Alban si-ar fi recuperat banii doar dupa "multe insistente si amenintari". Declaratia lui Zarnescu: "Nu este adevarat decat faptul ca nu i-am dat banii lui Brad Lee si asta, pentru ca nu am acoperit comisionul lui din biletele de intrare si pentru ca prestatia lui nu a fost deloc conform contractului. Totul se va rezolva la tribunal". (R.I.A.)

    ×
    Subiecte în articol: antimonden