x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Stirile zilei

Stirile zilei

06 Mai 2005   •   00:00


  • 7 mai 2005
  • Conservator - Ion Laceanu, un rapsod fara celular

    Astazi, celebrul rapsod Ion Laceanu implineste 69 de ani. Laceanu, artistul care pe timpul iernii poarta numai o manusa (in mana in care-si tine servieta, pe cealalta lasand-o libera pentru potentialii amatori de autografe), isi va petrece dimineata acasa, langa telefonul fix, in asteptarea urarilor. Si asta pentru ca refuza ideea de a-si cumpara un mobil. Mai apoi, va servi la Restaurantul Tic-Tac traditionala portie de ciorba de burta, urmand ca seara sa le ofere amicilor o cantare in acelasi local. Abia duminica, singura lui zi libera a saptamanii, va petrece cu familia. (Roxana I. Ancuta)

    Adio, blana! - Fizz are blugi de 40.000 de euro

    Nonconformistul interpret Fizz a prins gustul afacerilor. El a anuntat ca-si va deschide luna aceasta si o casa de moda care se va axa pe articole vestimentare din blugi: "Voi face haine sport pentru barbati, dar si pentru femei. La firma mea veti gasi modele trasnite de sacouri, sepci, fuste, dar si de pantaloni, din acest material. Investitia se ridica la 40.000 de euro". Pentru a face valva in jurul lui, Fizz a dorit sa precizeze ca el va fi imaginea firmei, pentru tinutele barbatesti, in timp ce raionul "femei" va fi reprezentat de senzuala Oana Ionita, Miss Playboy. (Simona Ecovoiu)

    Rocada mica - Oana Roman l-a schimbat pe Pasat cu un

    catel ciufulit Desi a declarat ca s-a despartit de Oana Roman, dupa o poveste de dragoste de sase ani, coregraful Cornel Pasat iese in lume tot la bratul fiicei politicianului Petre Roman. Luat la intrebari de catre ziaristi, dansatorul a mentionat ca vor continua sa apara in public in aceeasi formula, cu intentia de a-si pastra imaginea de cuplu. Cam ciudata afirmatie, fiindca daca intr-adevar voiau sa pastreze aparentele, macar nu mai anuntau ca dorm separat. Oana si-a gasit un alt coleg de dormitor, in locul lui Pasat: un catel ciufulit. (Simona Ecovoiu)

    Raid in Franta - Oana Georgescu a alergat prin padure

    Fostul fotomodel Oana Georgescu, amatoare de sporturi extreme, a revenit teafara din Franta, dupa ce a participat la Raidul Transmassif 2005, aflat la cea de-a VIII-a editie. Ea a fost nevoita sa faca fata unor probe dificile, ce au avut loc pe teren accidentat si in conditii extrem de vitrege. Una dintre cele mai dure si spectaculoase probe a fost cea din padure, tinta fiind gasirea unor balize. Astfel, concurenta a alergat intreaga noapte cu harta si busola in brate. Aventura acesteia a fost inregistrata cu o camera video, urmand a fi difuzata la postul SENSO TV (fostul PAX TV). (Simona Ecovoiu)

    Gest umanitar - Rochii pentru sinistrati

    O adevarata parada, si de moda, si de fete frumoase, a avut loc joi seara, la Intercontinental. Primul eveniment din seria Fashion TV Special Nights, organizat de Fashion TV, ANAM Romania, Space Models si B1 TV, a reunit prezentarile designerilor Catalin Botezatu, Ingrid Vlasov, Laura Olteanu si Rossi Barbarossa. Bote a facut furori cu linia de lenjerie intima "FTV", puternic accesorizata cu simbolurile amintite, realizate din cristale Swarovsky. Creatorii au scos la licitatie cate o tinuta, iar banii adunati, peste un miliard trei sute milioane de lei, au fost donati sinistratilor din Banat. (Catalina Iancu)

    Biografie - Calin are file de poveste cu Voltaj

    In urma cu doi ani, realizatoarea de emisiuni din Televiziunea Nationala Iasi Carmen Olaru a hotarat sa plece in turneu cu Voltaj. Ideea era sa traiasca, alaturi de baieti, intamplari demne de punctat in cartea pe care intentiona sa o scrie. Acum, volumul biografic Voltaj este gata si va fi lansat impreuna cu un CD "Integrala Voltaj" - mix format din 42 de piese, pe care trupa le-a imprimat incepand cu 1998. De asemenea, Calin Goia & Co. (foto) se pregatesc sa scoata si un DVD, cu megaspectacolul de anul trecut de la Sala Polivalenta. (R.I.A.)
    ×
    Subiecte în articol: antimonden