x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden "Studentii vor sa doarma in patul ei"

"Studentii vor sa doarma in patul ei"

de Simona Ecovoiu    |    26 Noi 2005   •   00:00
"Studentii vor sa doarma in patul ei"

Daniel Buzdugan (Radio 21), supranumit si "Regele farselor", era cat pe ce sa moara sufocat intr-o sauna din Timisoara. Deci, si lui ii face farse cineva...

Jurnalul national: Te intelegi cu bucurestenii?
Daniel Buzdugan: La inceput mi-a fost greu printre ei, de multe ori chiar m-am gandit sa ma intorc la Iasi. Aici, lumea este mult prea agitata. N-am insa nimic cu bucurestenii. Oameni buni si rai sunt peste tot.

Ce-ti reproseaza sotia?
Ea este moldoveanca, exact ca si mine, asa ca, in general, ne potrivim. S-a hotarat sa ma urmeze in Capitala, unde lucreaza ca medic stomatolog, fiind colega cu sotul Ralucai Moianu. Ma cearta doar ca nu port verigheta, dar ce sa fac daca ma jeneaza? La nici doua zile dupa cununie am dat-o jos.

N-are bani de tratament

A, deci e dentista... Sa inteleg ca esti pacientul ei?
Noroc ca nu prea am probleme cu dintii, am o dantura buna. Mi-a scos maseaua de minte. Atat. A nu se intelege ca mi-a luat si mintile...

Pana la urma te operezi la picior?
Cand mi-a cazut motocicleta pe glezna mi s-au fracturat toate oasele. Am purtat ghips, dar tot mai sunt niste aschii ce nu vor sa se aseze la locul lor. Ar trebui sa ma operez, dar mi-e frica. Mi s-a recomandat un tratament ciudat, ce m-ar costa 500.000 de lei pe zi sedinta. Este mult prea mult pentru salariul meu. Treaba e ca nu pot merge descult, fara papuci nici nu pot calca bine prin casa.

Ce amintiri ai din perioada in care lucrai impreuna cu Andreea Marin, in Iasi?
Am fost colegi la TVR Iasi, unde toata lumea o iubea. De curand, cand am fost acasa, un amic mi-a zis ca fosta ei camera de la caminul unde a locuit pe perioada studentiei a devenit sanctuar. Se bat studentii pe acel pat.

De ce te-a cautat Politia?
Se intampla sa mai fac glume, la radio, pe seama celor care iau spaga. Intr-o zi am uitat sa bag un bip peste numele persoanei despre care vorbeam si, uite asa, s-a facut sa fiu cautat de Politie, pentru declaratii. De abia am scapat. Le-am zis ca a fost o gluma si atat.

Suparare, suparare

Se zvoneste ca esti suparat pe actrita Tamara Buciuceanu.
Da, pentru ca a refuzat sa-mi dea un autograf cand eram mai mic. Mi-a zis ca, ce, ea a ajuns sa-si scrie numele pe o bucata de hartie? Eu le ofer autografe tuturor. Nu refuz pe nimeni. Stiti cum e: o data in viata te intalnesti fata-n fata cu o vedeta si atunci e pacat sa le intorci spatele fanilor.

Se pare ca si tie iti face farse cineva, caci ai fost la un pas de moarte.
Da, soarta mi le face... Era sa mor, in urma cu cateva luni, intr-o sauna din Timisoara. Nu s-a mai deschis usa, eram disperat, nu era nimeni in preajma care sa ma ajute. Am spart usa, Dumnezeu m-a ajutat sa scap. De data asta...

FARA VERIGHETA
"Sotia mea este tot moldoveanca, asa ca ne potrivim. Ma cearta ca nu port verigheta, dar ce sa fac daca ma jeneaza? Doar doua zile am suportat s-o tin"

SANCTUAR
"Cu Andreea Marin am fost coleg la TVR Iasi. Un amic mi-a zis ca fosta ei camera de camin a devenit sanctuar si ca studentii au ajuns sa se bata pe acel pat"

BLOCAT INTR-O SAUNA
"Era sa mor sufocat intr-o sauna din Timisoara. Nu s-a mai deschis usa, eram disperat. Am spart usa, Dumnezeu m-a ajutat sa scap... De data aceasta"
×
Subiecte în articol: antimonden