x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete - 11 mai 2004

Suete - 11 mai 2004

11 Mai 2004   •   00:00
Suete  -  11 mai 2004

Letitia Beraru se izoleaza in Oceanul Indian

Inca o prezentatoare tv a intrat in randul vedetelor casatorite. Letitia, fosta Beraru, s-a maritat, saptamana trecuta, la Biserica Elefterie din Bucuresti. Frumoasa prezentatoare a stirilor sportive de la Prima TV si-a oficializat relatia cu Razvan Enache, fostul director de Programe de la televiziunea amintita. Dupa o nunta ca-n povesti, care a avut loc in sala Grand Ball Room de la Hotel Marriott, pe Letitia a mai asteaptat-o inca o mare surpriza. Proaspatul sot i-a facut „cadou" o calatorie de nunta in insulele Seychelles. Biletele de avion au fost tinute ascunse pana in ultimul moment, Letitia afland cu o zi inainte destinatia. Cei doi au plecat zilele trecute in arhipelagul situat in mijlocul Oceanului Indian. Asadar, cei doi indragostiti isi vor petrece luna de miere in „paradisul terestru", asa cum mai este numit locul cu pricina. „Plecam intr-un loc unde nu ne va mai gasi nimeni, timp de trei saptamani. Nu cred ca telefoanele «bat» pana acolo, ne-a declarat Razvan, incantat de faptul ca vor fi „singuri pe lume". (Catalina Iancu)

Pepe vrea sa cante pe Luna

Cel mai nou proprietar cu acte al unei parcele de pe Luna este Pepe. Tatal lui a cumparat o parcela de la Adrian Dragan, ambasadorul lunar in Romania, pe care i-a facut-o cadou fiului-cantaret latino. „Nu stiu ce o sa fac pe pamantul ala. Mai intai as vrea sa-l vad. Mi-as dori sa si cant pe Luna. Probabil ca o sa-mi fac si o vila cu piscina, o discoteca, o afacere pe Luna. Pare caterinca treaba asta, dar poate ca o sa vina ziua in care sa-mi vad proprietatea", ne-a spus Pepe. Latin lover-ul se invecineaza astfel cu alte vedete din Romania, printre care Monica Barladeanu, Teo sau fetele de la ASIA (Dana Ciobanu)

Operatia lui Cornel Constantiniu va fi transmisa la TVR2

Mediatizata strangere de fonduri pentru operatia pe creier a lui Cornel Constantiniu isi continua odiseea. Desi au trecut mai bine de doua saptamani, banii nu au intrat inca in contul artistului. Mai mult chiar, suma de 1.000 de dolari donata de Mircea Rusu s-a ratacit undeva pe drum. Ca un lucru inedit, la insistentele directoarei TVR2, Jana Gheorghiu, o echipa va filma operatia, pentru a fi transmisa la postul mai sus amintit. Printre alti binevoitori se numara si Lucky Marinescu si casa de discuri Electrecord. (Horatiu Tudor)

Turcii i-au pus bete-n roate Sandei Ladosi

Motivul pentru care Sanda Ladosi nu s-a mai inalnit, duminica, cu ziaristii acreditati la Eurovision a fost decalarea programului initial, fara nici o explicatie din partea organizatorilor. Prima ei repetitie, care ar fi trebuit sa inceapa la ora 19:50, nu a inceput pana la 21:00. Conferinta nu a mai fost tinuta, din lipsa de participanti, care se aflau cu totii la receptia oferita de Ministerul Turc al Culturii si Turismului, la Palatul Ciragan. Si echipele Turciei, Greciei si Angliei au fost nevoite sa renunte la intalnirea cu presa, din acelasi motiv. Dupa prima repetitie, doi dintre dansatorii romani s-au ales cu entorse. (Dana Ciobanu)

Nicoleta Luciu ingrijeste un Maxer si sase pisici

Nicoleta Luciu este foarte ocupata in ultima vreme. Atat de ocupata incat abia mai are timp sa raspunda la telefon. In plus, pe langa Dinu Maxer, Nicoleta mai are grija de sase pisici. Daca pana acum avea numai o mata, efectivul s-a marit simtitor in aceasta perioada. Desi „ficusul lui Teo", asa cum i se mai spune Nicoletei, isi cauta un motan, ea s-a pricopsit cu inca cinci ghemotoace cu blana. Sa speram ca nu va ajunge un fel de Brigitte Bardot, care in tinerete era foarte frumoasa. (Catalina Iancu)

Picant

Nick din trupa N&D a spalat parbrizele masinilor, pentru a vedea cum e la munca de jos. In cele doua ore a castigat suma de 200.000 de lei. (S.E.)

La cei 87 de ani ai sai, Ernest Maftei a aparut in videoclipul trupei Supermarket. Badia a fost in al noualea cer, caci, la filmari, a fost inconjurat de zeci de fete frumoase.(S.E.)

Alexandru Andries nu vrea nici in ruptul capului sa vorbeasca la celular. Odata a primit un telefon mobil, dar a scapat repede de el. L-a dat mai departe unui prieten. (R.I.A.)
×
Subiecte în articol: antimonden