x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete 12 mai 2004

Suete 12 mai 2004

12 Mai 2004   •   00:00

Criss, o noua cantareata-miss

De parca muzica romaneasca n-ar fi fost suficient de sufocata de fotomodele si domnisoare cu silicoane si picioare pana-n gat, o noua potentiala „vedeta" se pregateste de atac. Este vorba despre bistriteanca Criss, o tanara de 19 ani, care crede ca prin muzica va ajunge star. De cantat s-a apucat pe la 8 anisori, iar parintii s-au gandit sa exploateze talentul fetei si au inscris-o, la 10 ani, la „Scoala Vedetelor" din Bistrita. Drumul i-a fost batatorit patru ani mai tarziu, cand a fost angajata in echipa de „asistente" ale emisiunii Super Bingo Pro TV. Criss a dat de gustul televiziunii si a intuit ca, numai daca apare in fata camerelor de luat vederi, are sansa sa se afirme cu adevarat. A participat la concursuri de miss, a facut figuratie, dar si-a urmat planurile, astfel ca acum se pregateste sa arunce manusa colegelor de breasla cu „trup de sarpe felin". Maine, ea isi va lansa oficial albumul de debut, „Nu sunt un inger". Proapsata cantareata are deja un videoclip, „Vreau sa traiesc", aflat in difuzare la Atomic TV si MTV. (Dana Ciobanu)

Mihaela Radulescu va trece la religia mozaica

Vedeta cu mai multe posturi tv, Mihaela Radulescu, a intrat, dupa cum bine se stie, in concediu prenatal. Marele eveniment va avea loc la sfarsitul lunii iunie si, cel mai probabil, Mihaela va naste in Israel. Viitoarea mama a luat o decizie care va surprindere intreaga lume mondena. Din dragoste pentru Elan, tatal copilului, Mihaela se va converti la religia mozaica, inainte de a naste. (Horatiu Tudor)

Partizan si Vita de Vie doneaza jucarii

Concursuri de motociclisti, concerte in aer liber, parada de motoare, multi mici si rauri de bere. Cam asta au planuit ploiestenii si invitatii lor - Partizan, Vita de Vie, Luna Amara, Coma, ZOB si altii, pentru ziua de 15 mai, data la care va avea loc prima editie a Festivalulului „MotorRock". Intrarea la festivalul din Parcul Bucov - Ploiesti se va face pe baza unei jucarii, pe care fiecare participant o va dona copiilor fara posibilitati. La „MotorRock" sunt asteptati aproape 500 de motociclisti din toata tara si peste 3.000 de spectatori. (Dana Ciobanu)

Sanda nu mai vorbeste

In sfarsit, Sanda Ladosi s-a intalnit cu ziaristii acreditati la Eurovision 2004, imediat dupa repetitia de pe 10 mai. Mai putine vorbe, mai multa muzica, pare sa fie principiul dupa care s-a ghidat echipa Romaniei. Astfel ca Sanda, impreuna cu fetele din backing vocals, Irina si Stela, le-au cantat ziaristilor in limba turca, apoi un cantec popular romanesc, pentru a-si lua „La revedere" pe acordurile melodiei „Time to say goodbye". Se pare ca Ladosi mai are inca probleme cu gatul. Ieri, ea a luat decizia de a-si proteja vocea, asa ca nu mai comunica decat prin semne. (Dana Ciobanu)

Papaiani a primit primul premiu datorita gropilor

Luni seara, la Opera Nationala, actorii de pe scena si din spatele scenei au fost rasplatiti cu diplome si flori, cu ocazia Premiilor Orasului Bucuresti. Cel mai aplaudat a fost Sebastian Papaiani, care a primit „Premiul pentru Excelenta". Acesta este primul premiu pe care marele actor il primeste, drept pentru care a tinut sa multumeasca organizatorilor, „acelor oameni preocupati de gropile din asfalt, de tevile de gaze, de conducte etc.". Amfitrion a fost Virgil Iantu, care nu a ratat ocazia sa faca reclama emisiunilor sale. Dupa ce Atheneum Symphony Orchestra l-a intampinat cu genericul emisiunii apuse „Vrei sa fii miliardar?", prezentatorul a marturisit ca are un regret: „Ooo, ce vremuri frumoase, as mai vrea sa fiu miliardar". (Cristina Ologeanu)

Picant

Andreea Balan are doi „colegi" de apartament: o pisica si un caine care sar mereu la bataie. Proprietara si-a gasit astfel o noua ocupatie: alearga toata ziua, prin casa, dupa ei, ca sa-i impace. (R.I.A.)

Nick din trupa N&D a spalat parbrizele masinilor, pentru a vedea cum e la munca de jos. In cele doua ore a castigat suma de 200.000 de lei, pe care a daruit-o unui copil al strazii. (S.E.)

Ileana Ciuculete a fost poreclita de sotul ei, Cornel Gales, madam Scama. Barbatul s-a saturat de obsesia sotiei de a aduna orice scama de pe covor. (S. E.)
×
Subiecte în articol: antimonden