x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

27 Mai 2005   •   00:00


  • 28 mai 2005
  • Cristina Darha canta rock cu Verso

    Cristina Darha (foto), adica Uni-k, dezminte zvonurile cum ca ar vrea sa se lase de muzica. Urmeaza sa se marite la toamna, dar nu vrea sa renunte la cariera. Ba mai mult decat atat, lucreaza de zor la un nou album. "Nu am renuntat niciodata la muzica, ci doar la colaborarea cu una dintre televiziuni. Motivul a fost lipsa timpului necesar: sunt in ultimul an de facultate, lucrez la un album nou si merg la concerte." Primul single pe care il va lansa si la care va aparea in curand si un videoclip se numeste "Ai grija de sufletul meu". Si inca ceva: mai nou, Cristina canta cu Verso. "Dupa multe concerte la care ne-am intalnit, intre noi s-a «infiripat» o prietenie extraodinara. Desi am mai avut propuneri de featuring, aceasta e prima care a venit din ambele sensuri. Verso are o maniera rock de interpretare a pieselor mele, maniera care ma face sa ma simt bine pe scena. Lucram impreuna pentru ca vrem sa oferim un spectacol adevarat de cate ori vom avea ocazia sa cantam pe aceesi scena", ne-a declarat Cristina. (Catalina Iancu)

    "Cerbul de aur" va veni in luna iulie

    Daca nu ar fi fost promo-urile difuzate intens pe TVR 1, nici n-am fi stiut ca inscrierile la Festivalul "Cerbul de Aur" se incheiau la 25 mai. Multe detalii suplimentare nu ne-au putut oferi nici cei de la Biroul de Comunicare al televiziunii publice, care pareau total pe dinafara subiectului. A trebuit sa aflam de pe un site moldovenesc, gratie unei stiri, despre intentia interpretei basarabene Lina de a participa pentru Romania la "Cerb", ca festivalul se va tine in luna iulie. Informatiile sunt mai mult decat credibile, intrucat "sursa" se numeste Irina Radu, directorul TVR 1: "In acest an TVR va organiza «Cerbul de Aur» intre 13 si 17 sau intre 20 si 24 iulie, tot in Piata Sfatului din Brasov". Pentru editia 2005, organizatorii vor sa "vina cu ceva in plus", dar acum totul e "secret". Irina Radu a dezvaluit totusi ca, in afara sectiunii de "interpretare", care se va desfasura pe parcursul a doua zile, revine sectiunea "videoclip". (Dana Ciobanu)

    Sora Nicoletei Luciu, pe coperta revistei Politiei Romane

    Surorile Luciu au prins doua noi contracte. In timp ce Nicoleta a filmat zilele trecute, la Cluj, o reclama la produse pentru intretinerea parchetului, nu inainte de a primi 10.000 de euro, sora ei cea mica, Iuliana, a aparut, impreuna cu Amalia (colega ei de scena) pe coperta revistei Politiei Romane, IPA Jurnal, vanduta in 35 de tari. Cele doua pustoaice KYSS, desi cineva mai revendica acest nume, la OSIM, sunt si protagonistele imnului Politiei "Alo, 112?", compus de Dinu Maxer, viitorul cumnat al Iulianei. (Simona Ecovoiu)

    Leonard Miron a cazut de pe un cal naravas, la Cairo

    Desi se spune ca Leonard Miron (TVR) ar fi revenit in tara, de la Cairo, pentru a participa la GayFest, eveniment ce se desfasoara la Bucuresti, el neaga zvonul: "N-am treaba cu acest festival al homosexualilor, nici nu stiam de el. Am venit doar pentru a ma ocupa de manualul «Engleza fara... frontiere», care va aparea la Editura Teora, in toamna. In plus, sambata, ii voi insoti pe cei trei profesori de la Consiliul Britanic, pentru a inregistra CD-ul cu lectii in limba engleza". Leonard a dat si de bucluc, la Cairo, fiind aruncat din sa de catre un cal naravas: "Cinci saptamani am fost nevoit sa stau cu piciorul in ghips". (Simona Ecovoiu)

    PICANT

    Se pare ca Liana Stanciu asteapta un copil. Surse apropiate vedetei tv sustin ca aceasta este insarcinata in luna a patra. (A.V.)

    Roman Iagupov, liderul "zdubilor", l-a convins pe presedintele Moldovei sa le dea din bugetul de stat cei 50.000 de euro cheltuiti la Eurovision. (D.C.)

    Roxana Ciuhulescu sustine ca jumatate din salariul ei lunar se duce pe "mentinerea in forma" cu ajutorul sportului si masajului. (D.C.)
    ×
    Subiecte în articol: antimonden