x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

23 Mai 2005   •   00:00


  • 24 mai 2005
  • Corina Chiriac isi va expune rochiile de scena de dinainte de ’89

    Interpreta Corina Chiriac pastreaza si acum cele 40 de rochii pe care le-a purtat in timpul concertelor comuniste. Nu s-a indurat sa le arunce si nici sa le dea de pomana, chiar daca multe dintre ele s-au demodat. Ba chiar are o idee nastrusnica: "M-am gandit sa fac o expozitie cu aceste tinute vestimentare, de care ma leaga multe amintiri. Si, in aceeasi zi, sa sustin, la Sala Palatului, un spectacol, in care sa le reimbrac pe toate", spune Corina. (Simona Ecovoiu)

    Megadeth nu vrea ceapa si conopida!

    Dupa cum probabil a aflat toata suflarea rockereasca, legendara trupa Megadeth va sustine un concert, la 15 iunie, la Bucuresti. Spectacolul este inclus in turneul european "Blackmail The Universe Tour", ce cuprinde tari precum Olanda, Germania, Suedia, Marea Britanie, Finlanda, Italia, Grecia, Bulgaria, Franta. Artistii si-au carat cu ei propriul echipament de sunet, din care fac parte nu mai putin de 12 cabine Marshall. Au solicitat ca paza sa fie foarte riguroasa si chiar au dat indicatii foarte clare in acest sens. In rest, nu sunt prea pretentiosi. N-au avut preferinte culinare iesite din comun, dar au precizat ca nu vor ceapa si conopida. In schimb, au cerut multe energizante. (Catalina Iancu)

    Vita de Vie mai are inca un tatic

    Duminica, tobosarul trupei Vita de Vie, Pupe (Sorin Tanase), a devenit tatic. I s-a nascut primul copil. Evenimentul de la sfarsitul saptamanii, spune Pupe, a fost cea mai fericita zi din viata lui. Bebelusul, un baietel sanatos de 2,900 kg, a venit pe lume la ora 19:45, la Spitalul Polizu. Mihai Augustin, asa cum au stabilit deja parintii sa-l numeasca pe micut, va fi botezat de nasii de cununie ai parintilor. Mihai este cel de-al patrulea copil din trupa. Acum 12 ani, Sorin Danescu era primul care se bucura de statutul de tata. In urma cu un an, Andreea Talmazan - impresarul trupei - devenea mamica, iar in noiembrie anul trecut, Adrian Despot se mandrea si el cu primul sau baietel, Toma. Au mai ramas doar doi membri ai trupei, Cezar si Mircea, care sa aspire la "titlul" de tata. (Roxana I.Ancuta)

    PICANT

    Vedeta Playboy Gina Pistol a declarat ca, in copilarie, ii placea sa se joace, la tara, cu caprele. Pana intr-o zi, cand s-a imbolnavit de raie. (S.E.)

    Cristi Enache & Directia 5 pregatesc un spectacol, la 30 mai, la Teatrul National. Au fixat un pret "maricel" la bilete: 500.000 de lei. (R.I.A.)

    Banica Jr a sustinut ieri, la Arad, concertul pe care-l amanase, in semn de doliu pentru Suveranul Pontif. La spectacol l-a adus si pe baietelul lui, Stefan Radu. (R.I.A.)
    ×
    Subiecte în articol: antimonden