x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete - 6 mai 2004

Suete - 6 mai 2004

06 Mai 2004   •   00:00

Giulia este Sexxy cu haine din Ungaria

Toti artistii isi doresc sa iasa din „obisnuit" cand vine vorba de imagine. Pentru vedete, a devenit chiar o ocupatie sa-si schimbe coafura si culoarea parului doar la cateva saptamani. Cat priveste imbracamintea, nu-si pot permite toti sa-si comande haine unicat. Asa ca merg la shopping in strainatate. Cea mai noua „descoperire" a Giuliei de la Sexxy este Ungaria. „Ne-am imprietenit cu niste tipi din Zalau, care ne invitasera sa cantam la deschiderea barului lor. Din clienti, au ajuns sa ne fie amici foarte buni. Ei ne-au spus ca din Ungaria ne putem lua haine de foarte buna calitate si cu mai putini bani decat din Romania. Asa ca, recent, am fost cu ei, pentru o zi, la shopping in Ungaria", ne-a povestit Giulia. Daca sunteti curiosi cat a cheltuit jumatatea Sexxy, va spunem noi. Peste 1.000 de euro s-au dus pe cateva haine pentru garderoba personala, plus o pereche de cizmulite din plasa, de vara. Ca e mult sau putin, nu decidem noi. Cantareata spune insa ca va mai face asemenea excursii pentru cumparaturi, pentru ca s-a saturat sa se trezeasca in situatia penibila de a purta haine la fel cu cele ale colegelor de breasla. Adica si scumpe, si de duzina. (Dana Ciobanu)

La 43 de ani, Nadia Comaneci mai incearca sa faca un copil

De curand, Nadia Comaneci a sarbatorit 10 ani de la logodna ei cu Bart Conner. Zeita de la Montreal, al carei 10 a fost contestat intr-un mod stupid de Dick Pound, s-a aflat, pentru cateva zile, la Bucuresti. Pe langa activitatile curente, marea gimnasta a fost, in secret, la un cabinet de ginecologie pentru a-si face un test ca sa verifice daca este insarcinata. Desi are 43 de ani, vedeta nu renunta la ideea de a avea un copil. Rezultatul a fost, din pacate, negativ. Chiar daca nu va avea mostenitori directi, Nadia Comaneci se poate mandri cu urmasele ei in gimnastica, triumful de la Campionatele Europene fiind cea mai buna dovada. (Horatiu Tudor)

Ion Laceanu a salvat o fetita de la moarte

Rapsodul Ion Laceanu dezminte faptul ca o data cu inaintarea in varsta ti se atrofiaza reflexele. Aflat la Universitate, in drum spre carciuma „Tic-Tac", maestrul a dovedit o prezenta de spirit iesita din comun. In apropierea statiei de troleibuz a observat cum o fetita de patru ani a zbughit-o de langa mama ei, fugind printre masini. Ca un adevarat Rocky, Johnny Laceanu a fandat fulgerator reusind sa o ridice in brate pe zvapaiata fetita. Acest nobil gest vine in apropierea zilei sale de nastere, ce va avea loc maine. In urma faptei sale de vitejie, propunem ca Laceanu ori sa fie decorat, ori sa i se spuna Superman. (Horatiu Tudor)

Oana de la K-pital, surprinsa de soldati in timp ce facea topless

La data de 1 Mai, simpatica solista a trupei K-pital, Oana, a iesit la iarba verde, impreuna cu doua prietene. Ele au poposit pe malul Lacului Snagov, unde si-au desfacut boccelutele cu mancare si au pornit casetofonul. Si-au zis ca daca tot e o zona nu tocmai populata n-ar strica sa se bronzeze putin, asa ca au ramas doar in bikini: „La doar cateva minute deja ne fluierau patru sodati. Ne-am speriat si am pus hainele pe noi cu viteza luminii. Abia tarziu am aflat ca, prin apropiere, exista o unitate militara. Asta e, si-au clatit si ei ochii!", povesteste Oana. (Simona Ecovoiu)

Taxi are multi negrii

Astazi, baietii de la Taxi incep filmarile pentru videoclipul unei noi piese: „SUA-UE". Clipul este o parodie si va fi realizat in stilul „Agentul 007". „Este ceva de genul «ce sa votam, SUA ori UE»? Se face o paralela intre Occident si ceea ce se intampla la noi", marturiseste regizorul, Dragos Buliga. Pentru acest material, Taxi colaboreaza si cu trupa africana Gloria, iar printre figuranti se numara mai multi negri, selectati de la o agentie de casting. „Negrii apar imbracati cand in costume tribale, cand in hip-hopperi, iar cei de la Taxi sunt costumati, la un moment dat, in colonisti", mai spune Dragos Buliga. (R.I.A.)

Picant

De cand cu succesul O-Zone, trupele romanesti prind curaj. De cateva zile, AXXA are o piesa in engleza care se difuzeaza la radiourile din Italia si Germania. (D.C.)

Iuliana Marciuc si-a descoperit talentul de producator delegat de televiziune. Dupa experienta capatata in 2003, se va ocupa si anul acesta de Cerbul de Aur. (D.C.)

Chiar daca examenul de Bacalaureat ii bate la usa, Catrinel Menghia nu poate refuza contractele in strainatate. Asa ca e nevoita sa invete prin avioane. (D.C.)
×
Subiecte în articol: antimonden