x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

26 Mar 2004   •   00:00
Abramburica este batausa

Dana Rogoz, Abramburica pentru „cunoscatori", a recunoscut ca ii place sa fie o dura. Declaratia nu se refera la proaspatul ei ex-prieten, de care spune ca s-a despartit de comun accord, ci la ipostaza in care a pozat pentru revista High-Life: cu manusi de box, chinuind un sac de antrenament. Abramburica a recunoscut ca inca din copilarie a fost o mica batausa pentru ca la scoala obisnuia sa maltrateze „sacii" din clasele mai mici. Curios este faptul ca in ciuda temperamentului incendiar, boxul este singurul sport pe care nu prea l-a incercat. Jogging, ciclism, inot (toate stilurile), caiac-canoe, schi, patinaj (cu role sau pe gheata), aerobic - Abramburica le-a incercat pe toate. Si daca tot s-a inarmat cu manusile de box, Danei Rogoz nu-i mai ramane decat sa intre in ring. Din pacate, ea va avea din ce in ce mai putin timp pentru sport, pentru ca se apropie Bacalaureatul si nu are chef de vreo surpriza. (Sebastian S. Eduard)

Andreea Balan este patroana buticului Prima iubire SRL

Febra afacerilor i-a cuprins de mult pe artistii romani, in ideea de a-si asigura un loc caldut dupa ce isi vor incheia fulminanta cariera muzicala. Recunoscut ca un tata bataios cand este vorba despre fiica lui, Sandel Balan a facut in asa fel incat fata lui sa devina patroana la numai 20 de ani. Drept urmare, Sandel i-a deschis Andreei, in Ploiesti, un mic magazin de produse naturiste, cum ar fi ceaiuri, tincturi, alifii, creme etc. Interesant este ca numele buticului este S.C. Prima iubire SRL, dupa titlul unei piese a grupului Andre. (Horatiu Tudor)

Vintila poarta blana cand Pasarin nu e langa el

Finala competitiei Look Model Search Romania, ce s-a desfasurat miercuri, la Club Kristal, a fost prezentata de sarmantul George Vintila. Desi vremea s-a incalzit simtitor, Vintila a ramas tot la garderoba de iarna, imbracand pentru acest eveniment, o pereche de pantaloni din... blana. In sala, pe ceasta tema s-au facut glume de genul: „Daca nu e aici iubita lui, Cosmina Pasarin, ca sa-l incalzeasca, bietul baiat si-a pus blana pe el!". Designerul Wilhelmina Arz a prezentat, in aceeasi seara, o colectie mai altfel, caci manechinele au aparut pe scena cu sosete trase peste sandale. (Simona Ecovoiu)

Magicianul Iosefini jr. si-a luat solar pentru pesti

Vestitul magician Leonard Iosefini jr. s-a reprofilat, pentru a atrage din nou atentia publicului: „Am niste numere mai speciale, o combinatie intre magie si spiritism. Chem spiritul decedatului, care iti face simtita prezenta zbatandu-se sub un batic, dupa care dispare brusc. Fiecare interpreteaza acest numar in felul lui. Unii se amuza, altii se sperie". Leonard a facut valva cu acest show si in Canada, de unde si-a cumparat un solar pentru pescari, cu 200 de dolari: „Il bagi in balta si afli imediat daca sunt pesti in acel loc, ce greutate au, dar si adancimea apei". (Simona Ecovoiu)

Gainusa nu mai vrea un tata primar

Carcotasul Mihai Gainusa este multumit de ultima sa isprava. Dupa indelungi discutii in contradictoriu cu al sau tata, Anghel Gainusa, primar al comunei Maneciu, Gainusa Jr. a reusit sa-i schimbe acestuia planurile de viitor: „L-am convins sa iasa din politica si sa nu mai candideze pentru functia de primar din partea PSD-ului. E mai bine sa stea acasa, sa nu se mai agite atat. Are 60 de ani si e vremea sa se odihneasca". In schimb, Mihai anunta lansarea unui nou volum, intitulat „Cotcodaceli", ce se doreste a fi o noua carte de succes, dupa „Trialoguri carcotase". (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden